Mechanische ventilatie reinigen regio Overijssel

Moet u te lang wachten voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie? Kies dan voor Alpha Ventilatie. Wij verrichten onze werkzaamheden door heel Nederland. Dus ook in Overijssel!

In Overijssel is er een campagne actief die staat voor “een mooi en duurzaam Overijssel”. Organisaties, individuen en bedrijven werken hier samen aan mee om dit te realiseren. Ook Alpha Ventilatie levert hier een bijdrage aan.

Waarom Alphaventilatie.nl

 VCA gecertificeerde monteurs
  Snelle service
  99% van onze klanten beveelt ons aan

alpha ventilatie wagen laden

€ 0 voorrijkosten

Momenteel heeft Nederland een probleem met het niveau van stikstof in de lucht. Dit heeft natuurlijk invloed op de natuur en daar willen wij wat tegen doen. Daarom plannen wij onze afspraken zo nauwkeurig mogelijk in. Mocht het zo zijn dat u er voor kiest een andere dag in te plannen (op een ander tijdstip dan toepasselijk), dan moet u wel rekening houden met voorrijkosten. Uiteraard zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Ervaring van anderen

Goed meegedacht, netjes gew…(10/10)

Zeer bekwaam personeel. Gin…(10/10)

Meer reviews lezen

Waarom onderhoud?

  Voorkom gezondheidsproblemen
  Verleng de levensduur
  Verlaag uw energiekosten

Let op: Oude mechanische ventilatiesystemen raken snel uit balans en verbruiken jaarlijks meer energie dan een wasmachine en een koelkast bij elkaar! 

Overijssel

Regio’s waar wij actief zijn

Hieronder hebben wij een opsomming van plaatsen en gemeentes in Overijssel gemaakt waar wij onder andere actief zijn. Woont u in de regio van één van deze plaatsen? Dan bent u natuurlijk net zo welkom!

Regio Overijssel

Enschede
Zwolle
Deventer
Hengelo
Almelo
Hardenberg
Kampen
Oldenzaal

Direct online een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken om uw mechanische ventilatie te laten reinigen en/of vervangen?
Bel ons dan op: 088-1238700 of maak online direct een afspraak.

Waarom is onderhoud belangrijk?

U bespaart niet alleen €80,- tot €100,- per jaar, maar voorkomt ook allergische reacties en slechte ademhaling. Wanneer u last heeft van bijvoorbeeld een bepaalde allergie of astma, dient het binnenklimaat goed te zijn om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Een slecht onderhouden mechanische ventilatie kan problemen veroorzaken die de ventilatiemotor uit balans brengt. Mocht het zo zijn dat u nog nooit uw mechanische ventilatie heeft laten reinigen, dan raden wij “desinfectie” van uw ventilatiekanalen aan. Op deze manier kunt ervoor zorgen dat alle overgebleven bacteriën vernietigd worden en schimmel in de badkamer voorkomen wordt. Als toevoeging: controleer het plafond en de ventielen op donkere kringen. Op de manier kunt u gemakkelijk controleren of u mechanische ventilatie toe is aan onderhoud.

Ventilatie, een ondergeschoven kindje

Het belang van een goed werkend ventilatiesysteem wordt vaak onderschat. In Nederland is bijna iedereen inmiddels wel bekend met de noodzaak onderhoud te plegen aan de CV, maar onderhoud aan het ventilatiesysteem wordt vaak onterecht vergeten.

Gelukkig is er steeds meer aandacht voor de luchtkwaliteit buiten en binnen en wordt over de gevolgen van slechte luchtkwaliteit steeds meer bekend. Hierdoor merken wij dat het besef bij mensen groter wordt en dat ze steeds meer aandacht besteden aan de luchtkwaliteit binnenshuis. Gelukkig maar want niemand wilt in een ongezonde omgeving leven!

Verouderde ventilatieboxen

In zo’n 2,3 miljoen huizen in Nederland is er sprake van een verouderd ventilatiesysteem. Wij raden u aan om uw ventilatiebox minimaal eenmaal in de 15 jaar te laten vervangen om er zeker van te zijn dat u in een optimaal leefklimaat woont.
Wilt u meer informatie over het vervangen van uw systeem?
Lees dan meer op onze pagina die gaat over het vervangen van een mechanisch ventilatiesysteem vervangen.