Home » Klantenservice

Onze service

Heeft u nog andere vragen? Onze klantenservice staat vijf dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Belangrijke informatie vindt u via de links op deze pagina. Mocht u het antwoord op uw vraag niet vinden, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Alpha Ventilatie klantenservice-min

Heeft u klachten?

Klachten

Als u klachten heeft over onze dienstverlening, betreuren wij dat ten zeerste. Wij staan echter voor u klaar om u te helpen en uw klacht op te lossen. Vul ons klachtenformulier in om ons op de hoogte te stellen van uw klacht, zodat we u verder kunnen helpen. Na het verzenden van het formulier, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen we uw klacht in behandeling nemen.

Garantie

Bij Alpha Ventilatie streven wij naar uitstekende service en kwalitatieve dienstverlening door ervaren monteurs. Mocht u vragen hebben over garantie op onze producten, dan kunt u contact opnemen met Alpha Ventilatie. Wij zullen ervoor zorgen dat wij het probleem samen met u en de fabrikant oplossen. Wij staan achter onze producten en willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeur contact*
Wilt u liever gebeld worden of contact via WhatsApp?