Klantenservice

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u naar aanleiding van onze diensten nog een vraag hebt. Onze klantenservice staat dan ook 6 dagen per week paraat om al uw vragen te beantwoorden. Via onderstaande links op deze pagina vind u belangrijke informatie terug. Helpt deze pagina u niet om één van uw vragen te beantwoorden? Neem dan contact met ons op via onze contactformulier.

Klachten

Heeft u klachten naar aanleiding van onze dienstverlening? Dan betreuren wij dat ten zeerste maar uiteraard staan wij voor u klaar om u te helpen. Stuur ons een bericht via onze klachtenformulier zodat wij u verder kunnen helpen. Na ontvangst van uw bericht, ontvangt u van ons een bevestiging waarna we u klacht in behandeling nemen.  

Garantie

Bij Alpha Ventilatie bent u verzekerd van goede service en kwalitatieve dienstverlening door ervaren monteurs. Voor productgerelateerde garantievragen kunt u ook bij Alpha Ventilatie terecht. Wij zullen ervoor zorgen dat wij het probleem samen met u oplossen met de fabrikant. Neem hiervoor contact met ons op.

Betaling

Over het algemeen kunt u altijd bij onze monteurs per pin betalen. In enkele gevallen heeft een monteur geen pin apparaat bij, in dat geval krijgt u per e-mail één factuur. Zorg ervoor dat deze op tijd wordt betaald. Let op: wij accepteren geen contante betalingen!