Onze werkwijze

Onze monteurs installeren, geven uitleg en regelen alles in naar uw wensen. Wij gaan graag verder om te zorgen voor extra productbeleving en service.

Helder, transparant en professioneel

Om onze installatieservice overzichtelijk te maken werken wij met all-in-tarieven. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komen onze monteurs voor een vast tarief bij uw thuis uw ventilatiesysteem(en) onderhouden, monteren en installeren.

Zo zijn al onze tarieven altijd inclusief btw. en voorrijkosten. Wij zijn actief in heel Nederland.

Wat kunt u verwachten?

Bekijk stappenplan
Alpha Ventilatie werkwijze

Ervaren specialisten

De ervaren specialisten van Alpha Ventilatie bieden een oplossing voor elke situatie. Iedere installatiesituatie verschilt weer.

Een mechanisch ventilatiesysteem of WTW unit met sensoren vraag eenmaal meer installatie en -montage tijd dan een standaard systeem. Om die reden werken wij met verschillende tarieven.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de tarieven die gelden voor een bepaald product of hoelang de installatie ongeveer in beslag zal nemen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bel ons: 088-1238700.

Bekijk stappenplan
WTW filters reinigen

Wat kunt u verwachten?

Bekijk hieronder het volledige stappenplan.

1. Maak een online afspraak of bel ons

Maak gebruik van onze online mogelijkheden om een afspraak in te plannen. Lukt dit niet? Neem dan tijdens onze openingstijden telefonisch contact met ons op.

Onze klantenservice kan vragen om de huidige situatie te beschrijven zodat onze monteur goed voorbereid direct bij u de slag kan gaan.

Alpha Ventilatie Bel ons
Alpha ventilatie voorbereidingen

2. Checklist per e-mail

U ontvangt een checklist per e-mail. Met behulp van deze speciale checklist kunt u zich zo goed mogelijk voorbereiden op de installatie of het onderhoud.

Ook zult u eventuele extra mogelijkheden tegenkomen die u op locatie in samenspraak met onze monteur kunt laten uitvoeren.

Wij beginnen hier ook alvast met het treffen van de eerste voorbereidingen.

3. Het is zover, de monteurs bereiden zich voor

Onze monteurs bekijken uw werkbon en laden alle benodigdheden en gereedschap in op onze hoofdvestiging.

Twijfelt u nog over een extra afstandsbediening om uw nieuwe ventilatiesysteem te bedienen? Maakt u zich geen zorgen, onze monteurs hebben altijd alles bij zich.

4. Onze monteurs komen op de afgesproken tijdstip

Afspraak = afspraak. Wij doen ons uiterste best om op de afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Soms wijkt het af vanwege verkeer (file) of uitloop van werkzaamheden maar dit is nooit langer dan 60 minuten.

5. Afronding en nazorg

Onze monteurs checken alles nog een keer na en zorgen ervoor dat het weer helemaal perfect werkt.

Tijdens de werkzaamheden worden er voor – en na foto’s gemaakt die wij met u delen. De werkbon wordt verder ingevuld en afgemaakt. Het dossier wordt opgeslagen en bewaard in ons systeem. Zo weten we over een paar jaar precies wat de staat van uw ventilatiesysteem is! Dat is handig toch?

Alles wordt vervolgens netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. U kunt na afloop van de werkzaamheden per pin betalen bij de monteur.

Het werk zit erop, wij zien u graag de volgende keer terug!

Direct afspraak maken?

Maak een online afspraak,
dit is binnen 2 minuten geregeld!

Service bij Alpha Ventilatie

Waarom kiezen voor ons? Onze peilers.

Onze klanten zijn blij met ons

Wij worden beoordeeld met een 9.3 Bovendien beveelt 98% ons aan

De monteur die geweest is heeft duidelijk de situatie aan mij uitgelegd en samen gekeken hoe we dit kunnen oplossen…

Allereerst ben ik telefonisch erg goed geholpen. Ik heb meerdere malen telefonisch contact gehad. Hier hebben we samen een plan gemaakt…

Lees onze klantenervaringen op Feedbackcompany.com.
Een onafhankelijk platform.

Bekijk alle ervaringen

Partners

Wij werken samen met en zijn tevens officieel dealer van: