Onze werkwijze

Bij Alpha Ventilatie zorgen onze engineers voor de installatie, uitleg en inregeling van uw ventilatiesysteem, geheel naar uw wensen. We gaan graag een stapje verder om te zorgen voor een uitstekende productbeleving en service.

Helder, transparant en professioneel

Om onze installatieservice overzichtelijk te maken, werken we met all-in-tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze engineers onderhouden, monteren en installeren uw ventilatiesysteem(en) voor een vast tarief, inclusief btw en voorrijkosten. We zijn actief door heel Nederland.

Wat kunt u verwachten?

Bekijk stappenplan
Alpha Ventilatie werkwijze

Ervaren specialisten

Bij Alpha Ventilatie hebben we begrip voor het feit dat elke installatiesituatie anders is en daarom bieden onze ervaren specialisten een oplossing op maat.

Het installeren van een mechanisch ventilatiesysteem of WTW unit met sensoren kost meer installatie- en montagetijd dan bij een standaard systeem. Om deze reden hanteren wij verschillende tarieven.

Als u vragen heeft over bijvoorbeeld de tarieven die van toepassing zijn op een specifiek product of de geschatte installatietijd, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Bel ons: 088-1238700.

Bekijk stappenplan
WTW filters reinigen

Wat kunt u verwachten?

Bekijk hieronder het volledige stappenplan.

1. Maak een online afspraak of bel ons

Maak gebruik van onze online mogelijkheden om een afspraak in te plannen. Lukt dit niet? Neem dan tijdens onze openingstijden telefonisch contact met ons op.

Onze klantenservice kan vragen om de huidige situatie te beschrijven zodat onze engineer goed voorbereid direct bij u de slag kan gaan.

Alpha Ventilatie Bel ons
Alpha ventilatie voorbereidingen

2. Checklist per e-mail

U ontvangt een checklist per e-mail. Met behulp van deze speciale checklist kunt u zich zo goed mogelijk voorbereiden op de installatie of het onderhoud.

Ook zult u eventuele extra mogelijkheden tegenkomen die u op locatie in samenspraak met onze engineer kunt laten uitvoeren.

Wij beginnen hier ook alvast met het treffen van de eerste voorbereidingen.

3. Het is zover, de engineers bereiden zich voor

Onze engineers bekijken uw werkbon en laden alle benodigdheden en gereedschap in op onze hoofdvestiging.

Twijfelt u nog over een extra afstandsbediening om uw nieuwe ventilatiesysteem te bedienen? Maakt u zich geen zorgen, onze engineers hebben altijd alles bij zich.

4. Onze engineers komen op de afgesproken tijdstip

Afspraak = afspraak. Wij doen ons uiterste best om op de afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Soms wijkt het af vanwege verkeer (file) of uitloop van werkzaamheden maar dit is nooit langer dan 60 minuten.

5. Afronding en nazorg

Onze engineers controleren alles grondig en zorgen ervoor dat uw ventilatiesysteem weer perfect werkt.

Tijdens de werkzaamheden maken we voor- en na-foto’s die we met u delen. De werkbon wordt ingevuld en afgerond, en het dossier wordt opgeslagen in ons systeem. Zo hebben we over een paar jaar nog steeds alle informatie over de staat van uw ventilatiesysteem bij de hand. Handig, toch?

Na de werkzaamheden ruimen we alles netjes op en laten we alles schoon achter. U kunt bij de engineer betalen via pin. Onze taak zit erop, maar we zien u graag de volgende keer terug!

Direct afspraak maken?

Maak een online afspraak,
dit is binnen 2 minuten geregeld!

Service bij Alpha Ventilatie

Waarom kiezen voor ons? Onze peilers.

Onze klanten zijn blij met ons

Wij worden beoordeeld met een 9.3 Bovendien beveelt 98% ons aan

De monteur die geweest is heeft duidelijk de situatie aan mij uitgelegd en samen gekeken hoe we dit kunnen oplossen…

Allereerst ben ik telefonisch erg goed geholpen. Ik heb meerdere malen telefonisch contact gehad. Hier hebben we samen een plan gemaakt…

Lees onze klantenervaringen op Feedbackcompany.com.
Een onafhankelijk platform.

Bekijk alle ervaringen

Partners

Wij werken samen met en zijn tevens officieel dealer van: