Home » Over ons

Over Alpha Ventilatie

Alpha Ventilatie is de specialist van Nederland in het reinigen en onderhouden van ventilatiesystemen. Met onze experts die al jarenlang ervaring hebben in het vak zorgen we ervoor dat uw ventilatiesysteem, waar dan ook in Nederland, weer perfect functioneert.

Om dit te kunnen waarborgen, werken wij volgens onze drie belangrijkste pijlers, namelijk: snelle service, kwaliteit – vakmanschap en landelijke dekking.

monteur alpha ventilatie

Missie & Visie

Onze Missie
Het is ons doel om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een schoon en fris binnenklimaat. Dit doen wij op een duurzame, milieuvriendelijke, veilige en efficiënte manier voor u en de maatschappij in zijn geheel.

Onze Visie
In de moderne wereld waarin wij nu leven moet een schoon binnenklimaat voor iedereen mogelijk zijn. Wij willen bekend staan om de kwaliteit van ons werk en de resultaten bij onze klanten. Wij kijken er naar uit om ook u van dienst te zijn.

Historie

Ervaren toppers & jong talent

Het team van Alpha Ventilatie bestaat uit ervaren monteurs met meer dan 20 jaar ervaring in het vak en uit jong talent.

Het overdragen van expertise, kennis en ervaring aan de nieuwe generatie monteurs is dan ook een belangrijk onderdeel van Alpha Ventilatie. Dit gebeurt door voortdurende bijscholing, interne opleidingen, goede begeleiding en door ervaring en jong talent aan elkaar te koppelen.

Onze klantenservice medewerkers en service monteurs zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, installatie en techniek rondom ventilatiesystemen. Zo worden wij regelmatig uitgenodigd door fabrikanten om alle ins en outs te leren kennen over nieuwe ventilatiesystemen.

alpha ventilatie werk
alpha ventilatie monteur

Alpha Ventilatie feiten

Bijna 20 jaar ervaring in ventilatie.
Enige installatiebedrijf in Nederland met landelijk dekking die volledig gericht is op ventilatiesystemen.
De aller snelste service van Nederland met zeer korte response tijden.
15.000+ woningen per jaar
Officieel dealer van alle bekende ventilatiemerken.
De meeste reviews in de ventilatie branche van Nederland.
Snelst groeiende ventilatie installatiebedrijf van Nederland.

Partners van Alpha Ventilatie

Alpha Ventilatie werkt al jaren samen met diverse andere bedrijven. En daar zijn wij trots op.

Bekijk onze partners.

partners alpha ventilatie