Home » Refurbished

Refurbished ventilatie

Een refurbished ventilatiesysteem is een ventilatiesysteem met een tweede leven. Deze gebruikte systemen ondergaan een grondige kwaliteitscontrole en opknapbeurt, waardoor ze weer als nieuw zijn. Na een volledige revisie kunnen ze direct bij jou thuis geïnstalleerd worden, inclusief accessoires.

Onze expertise in ventilatietechnologie en samenwerking met ervaren technici zorgen voor optimale prestaties. Door te kiezen voor een refurbished ventilatiesysteem verminder je de impact op het milieu en profiteer je van een kosteneffectieve oplossing.

Kopen + installeren?
Bij Alpha Ventilatie kun je een refurbished ventilatiesysteem kopen en laten installeren.

Refurbished ventilatie
WTW unit kopen

Wat zijn de voordelen?

01

Kostenbesparing

Refurbished ventilatiesystemen zijn vaak aanzienlijk voordeliger dan nieuwe systemen. Je kunt aanzienlijke besparingen realiseren zonder concessies te doen aan de kwaliteit en prestaties van het systeem. Wij bieden 1 jaar garantie op alle systemen!

02

Milieuvriendelijk

Door te kiezen voor een refurbished ventilatiesysteem draag je bij aan een duurzamere toekomst. Het hergebruiken en reviseren van ventilatiesystemen vermindert de vraag naar nieuwe productie en helpt zo de impact op het milieu te verminderen.

03

Kwaliteit en betrouwbaarheid:

Onze technici zorgen ervoor dat elk refurbished ventilatiesysteem zorgvuldig wordt gereviseerd en getest. We streven naar uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat je kunt vertrouwen op een goed functionerend ventilatiesysteem.
Refurbished monteurs ventilatie

Refurbished ventilatiesystemen

Bekijk hieronder een selectie van onze systemen.Alle systemen zijn in goede staat op zowel motorisch als elektrisch vlak. Bovendien zijn de lagers vervangen en zijn de elektrische componenten professioneel nagemeten. Het systeem is grondig ultrasoon gereinigd.

Ventilatiebox (divers)


A+ merken
Motorisch perfect
Zeer zuinig en zeer stil
1 jaar garantie
+1 jaar garantie? € 25 extra


Levertijd: 2 weken

Vanaf prijs inclusief installatie: 399,-

Bekijken
Stork WHR

Stork WHR 930


Motorisch perfect
Rendement 84%
Zeer zuinig en stil
1 jaar garantie
+1 jaar garantie? € 50 extra


Levertijd: 2-4 weken

Vanaf prijs inclusief installatie: 1699,-

Offerte aanvragen
STork whr 950

Stork WHR 950


Motorisch perfect
Rendement 95%
Zeer zuinig en zeer stil
1 jaar garantie
+1 jaar garantie? € 50 extra


Levertijd: 2-4 weken

Vanaf prijs inclusief installatie: 1729,-

Offerte aanvragen
BRINK renovent HR

Brink Renovent HR


Motorisch perfect
Rendement 95%
Zeer zuinig en zeer stil
1 jaar garantie
+1 jaar garantie? € 50 extra


Levertijd: 2-4 weken

Vanaf prijs inclusief installatie: 1729,-

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik voor refurbished gaan?

Refurbished ventilatie kan een kosteneffectieve optie zijn, aangezien het goedkoper is dan het kopen van een volledig nieuw ventilatiesysteem. Het is ook een duurzame keuze, omdat het hergebruik van apparatuur bevordert en helpt bij het verminderen van afval.

Zijn refurbished ventilatiesystemen betrouwbaar?

Ja, refurbished ventilatiesystemen worden grondig en professioneel geïnspecteerd, gereinigd, gerepareerd en getest voordat ze opnieuw worden verkocht. Dit zorgt ervoor dat ze goed functioneren en betrouwbaar zijn bij gebruik.

Kan ik dezelfde functies en prestaties verwachten?

Ja, refurbished ventilatiesystemen kunnen dezelfde functies en prestaties bieden als nieuwe systemen. Ze worden grondig getest en gerepareerd om ervoor te zorgen dat ze naar behoren functioneren.

Wat gebeurt er met een ventilatiesysteem tijdens het refurbishmentproces?

Tijdens het refurbishmentproces worden ventilatiesystemen gereinigd, gerepareerd en waar nodig vervangen. Eventuele defecte onderdelen worden hersteld of vervangen, en het systeem wordt getest om ervoor te zorgen dat het correct werkt.

Is een refurbished ventilatie ook zuinig?

Over het algemeen is er geen significant verschil in energie-efficiëntie tussen refurbished en nieuwe ventilatiesystemen, zolang ze op gelijkstroom werken. Bij ons worden alle ventilatiesystemen standaard geleverd met gelijkstroomtechnologie om een optimale energie-efficiëntie te garanderen.

Hoe zit het met garantie?

Ja, wij bieden standaard 1 jaar garantie op alle refurbished systemen. Het is mogelijk om dit met 1 jaar te verlengen tegen een kleine meerprijs.

Waarom is het een duurzaame keuze?

Alpha Ventilatie zet zich in voor een circulaire economie en draagt hieraan bij door ook refurbished ventilatiesystemen aan te bieden. Door te kiezen voor refurbished producten worden kostbare grondstoffen bespaard. In een wereld die steeds meer overbevolkt raakt, is het van essentieel belang om bewust om te gaan met onze grondstoffen. Dankzij refurbished producten wordt de CO2-uitstoot met miljoenen kilo’s verminderd. Het kiezen voor refurbished ventilatie is dus zowel goed voor het milieu als voor je portemonnee.

Wat is het verschil tussen refurbished en tweedehands ventilatie?

Refurbished ventilatie is door een professional gereviseerd en getest om ervoor te zorgen dat het weer in goede staat verkeert. Tweedehands ventilatie wordt meestal verkocht zoals het is, zonder enige reparatie of revisie.

Refurbished ventilatie ventilatiebox

#1 in Ventilatie

Waarom kiezen voor ons?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeur contact*
Wilt u liever gebeld worden of contact via WhatsApp?