Ventilatie op scholen

In veel scholen wordt er op dit moment nog niet goed geventileerd. Het openzetten van ramen is een tijdelijke oplossing, zeker in de winter. Een goed werkend ventilatiesysteem zorgt 24/7 voor toevoer van schone frisse lucht en de afvoer van vervuilde lucht. 

Goede ventilatie…

De ventilatie checklist

De ventilatie checklist is gemaakt om te bepalen of uw schoolgebouw voldoende geventileerd wordt. Door de huidige situatie te analyseren aan de hand van enkele korte vragen kan er direct bepaald worden wat de vervolgstappen zijn.

De checklist is geheel gratis en vrijblijvend. Het is bij Alpha Ventilatie ook mogelijk om een ventilatie adviseur langs te laten sturen. 

Over ons

Alpha Ventilatie zorgt voor een gezond en fris binnenklimaat. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en inspecteren van ventilatiesystemen. Daarvoor hebben wij niet alleen de allerlaatste technieken, maar ook de juiste mensen met vakkennis in huis.

Alpha ventilatie is dit jaar FD Gazelle en behoort daarmee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Partners

Wij werken samen met en zijn tevens officieel dealer van:

Partners Logo New

Vrijblijvende Quikscan

Persoonlijk advies van de expert, geheel op maat!

Benieuwd wat u kunt doen voor een goede ventilatie in uw schoolgebouw? Onze specialisten komen vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van advies. Daarnaast brengen wij een rapport uit. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Vraag hier uw Quickscan aan

De Quickscan wordt uitgevoerd door onze ventilatie experts en is geheel vrijblijvend. Vul hieronder uw gegevens in. Wij zullen binnen 24 uur een afspraak voor u inplannen. Tot snel!