Mechanische ventilatie reinigen Stichtse Vecht

Voor het laten reinigen van uw mechanische ventilatie kunt u terecht bij Alpha Ventilatie. In de regio van Stichtse Vecht waaronder Maarssen, Breukelen, Loenen en Kockengen worden er geen voorrijkosten in rekening gebracht. In de meeste gevallen kunt u in dezelfde week al uw ventilatiesysteem laten reinigen.

Waarom Alphaventilatie.nl

  Afspraak op korte termijn mogelijk
  Zeer ervaren monteurs
  Landelijk actieve dekking
  Onderhoud al mogelijk vanaf €95,-
  Onze klanten geven ons een 9,5/10

Waarom mechanische ventilatie reinigen?

  Voorkom schimmels
  Voorkom gezondheidsproblemen
  Voorkom extra onderhoud

Let op: U kunt klachten krijgen door een ongezond binnenklimaat. Kleine klachten zoals hoesten en niezen verdwijnen meestal wanneer u de ruimte verlaat of als u extra ventileert en lucht.

Ervaring van anderen

Mechanische ventilatie vervangen..(10/10)

Een klantvriendelijk en ter zak…(9/10)

Super netjes afgewerkt en een…(10/10)

Meer reviews lezen

“Bij Alpha Ventilatie verzekerd van een gezond binnenklimaat in de Stichtse Vecht.”

KLEIN ONDERHOUD
€ 90
Bij goed onderhouden ventilatiesytemen
Reinigen ventilatiebox
Controle ventilatiebox
Ventilatieadvies
afspraak maken
kanaalreiniging
€ 160
Alle kanalen worden volledig gereinigd
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigpunten
Afstellen MVbox
Ventilatieadvies
afspraak maken

mechanische ventilatie laten reinigen

Moet ik mijn mechanische ventilatie laten reinigen?

Wanneer u er nog niet zeker van bent of uw ventilatie reiniging of onderhoud nodig heeft, kunt u een vrijblijvende afspraak maken voor een gratis adviesbezoek. Dit houdt in dat één van onze specialisten bij u langskomt om uw situatie ter plekke te beoordelen. Indien noodzakelijk kunnen we een vervolgafspraak maken om uw ventilatiesysteem een onderhoudsbeurt te geven of kunnen wij u, in bepaalde gevallen, direct verder helpen.

Wij raden u aan om minimaal eens in de 4 tot 5 jaar uw mechanische ventilatiesysteem volledig te laten reinigen.

Het belang van een ventilatiesysteem

Een mechanisch ventilatiesysteem is bedoeld om het gehele jaar door een gezond binnenklimaat te garanderen. Ventilatie in uw woning is erg belangrijk. Zonder een goed werkend systeem hebben schadelijke stoffen (fijnstof), vocht, schimmels en ongewenste geuren vrij spel en dit leidt uiteindelijk tot een verslechtering van uw binnenklimaat. In sommige gevallen is het binnenklimaat zelfs nog slechter dan het buitenklimaat in grote steden. Doordat huizen in Nederland goed geïsoleerd zijn, is het des te belangrijker om ervoor te zorgen dat de ventilatie optimaal is. Hier kunt u meer lezen over ventilatie.

Bespaar op uw energiekosten

Met behulp van een modern en energiezuinig mechanisch ventilatiesysteem is het mogelijk om tot wel €80,- per jaar te besparen!

Nieuwe systemen werken op een gelijkstroom motor wat ervoor zorgt dat er minder energie nodig is om het systeem te kunnen laten werken. Daarnaast reduceert u hiermee ook de luchtvochtigheid in uw woning waardoor deze veel makkelijker te verwarmen is. Dit scheelt enorm in de stookkosten!

Vervangen van een mechanische ventilatie

Wanneer uw systeem ouder dan 15 jaar is loont het bijna altijd om over te stappen op een nieuw en energiezuinig systeem. Naast het feit dat deze beter werkt, kunt u ook nog eens een fiks bedrag besparen op uw energiekosten. Voor het vervangen van uw mechanische ventilatiesysteem moet u rekening houden met een bedrag van ongeveer €225,-. Bij Alpha Ventilatie bieden wij u ook de mogelijkheid om direct een grote onderhoudsbeurt uit te voeren waarbij de kanalen in uw woning worden gereinigd. Wanneer u hier meer informatie over wilt, kunt u onze pagina mechanische ventilatie vervangen bekijken.