Mechanische ventilatie reinigen De Bilt

Inwoners van De Bilt kunnen bij Alpha Ventilatie terecht voor het laten reinigen van de mechanische ventilatie. Ook in de regio Bilthoven, Maartensdijk, Westbroek, Hollandsche Rading of Groenekan worden er geen voorrijkosten in rekening gebracht.

Waarom Alphaventilatie.nl

  99% klanttevredenheid
  Zeer veel ervaring
  Landelijk actieve dekking
  Onderhoud al mogelijk vanaf €90,-
  Onze klanten geven ons een 9,3/10

Waarom mechanische ventilatie reinigen?

  Voorkom schimmels
  Voorkom gezondheidsproblemen
  Voorkom extra onderhoud

Let op: U kunt klachten krijgen door een ongezond binnenklimaat. Kleine klachten zoals hoesten of niezen verdwijnen meestal wanneer u de ruimte verlaat of als u extra ventileert en lucht.

Ervaring van anderen

Zeer bekwame monteur me..(10/10)

Een klantvriendelijk en ter zak…(9/10)

Super netjes afgewerkt en een…(10/10)

Meer reviews lezen

“Alpha Ventilatie werkt in gemeente De Bilt aan een gezond binnenklimaat voor uw woning.”

KLEIN ONDERHOUD
€ 90
Bij goed onderhouden ventilatiesytemen
Reinigen ventilatiebox
Controle ventilatiebox
Ventilatieadvies
afspraak maken
kanaalreiniging
€ 160
Alle kanalen worden volledig gereinigd
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigpunten
Afstellen MVbox
Ventilatieadvies
afspraak maken

mechanische ventilatie laten reinigen

Waarom mijn mechanische ventilatie laten reinigen?

Het is tot op zekere hoogte mogelijk om een mechanische ventilatie zelf schoon te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het losdraaien van de ventielen om deze schoon te maken. Daarnaast kunt u zelf de punten met een stofzuiger uitzuigen die te vinden zijn in uw keuken, badkamer en wc. Wanneer u uw gehele systeem grondig wilt laten reinigen, is het verstandig om een professioneel bedrijf in te huren. Schadelijke stoffen, bacteriën en schimmels gaan voornamelijk in de afvoerbuizen van uw woning zitten. Deze lopen over het algemeen door uw hele huis.

Het is belangrijk om de juiste apparatuur en materialen te gebruiken om hier vanaf te komen. Wij raden u aan om uw mechanische ventilatie in ieder geval om de 2 jaar een kleine onderhoudsbeurt te geven en iedere 4 jaar een grote onderhoudsbeurt. Een kleine onderhoudsbeurt houdt in dat u uw ventilatiebox laat onderhouden. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt het hele systeem gereinigd.

Een gezond binnenklimaat

Bij Alpha Ventilatie kunt u al vanaf €185,- uw volledige mechanische ventilatie inclusief de kanalen in uw woning laten reinigen. Dit kunt u zowel online als telefonisch inplannen! Wanneer u direct een afspraak wilt maken, kunt u online binnen 5 minuten uw onderhoudsbeurt inplannen. Wilt u meer informatie over het reinigen van uw mechanische ventilatiesysteem en de methode die wij hiervoor gebruiken? Kijk dan op onze informatiepagina.

Een gratis adviesbezoek inplannen

Wij bieden u de mogelijkheid om eerst een gratis adviesbezoek in te plannen. Dit houdt in dat een specialist bij u langskomt om uw ventilatie box ter plaatse te bekijken en te beoordelen. Dit is van toepassing wanneer u er niet zeker van bent dat uw box nog goed is of naar behoren werkt. Daarnaast kunnen onze specialisten u ook advies geven omtrent ventilatie en luchtvochtigheid in uw woning en eventueel het vervangen van uw mechanische ventilatie. Wilt u een gratis adviesbezoek inplannen? Maak dan direct een online afspraak via onze website.