Orcon Ventilatie

Een goed werkend ventilatiesysteem is van groot belang voor een optimaal, fris en gezond binnenklimaat. Met een goed mechanisch ventilatiesysteem van Orcon kunt u ervoor zorgen dat het binnenklimaat te allen tijde optimaal is. Wanneer u niet voldoende ventileert in uw woning kunnen er al snel problemen ontstaan waaronder gezondheidsproblemen, vochtproblemen, ongedierte, schimmels en aantasting van uw inboedel.

Meer lezen over mechanische ventilatiesystemen? Bekijk dan ook mechanische ventilatie.

Wanneer u op zoek bent naar een goed mechanisch ventilatiesysteem kunt u kiezen uit één van de vele producten van Orcon.

Orcon mechanische ventilatie

Omdat veel woningen tegenwoordig uitstekend zijn geïsoleerd, is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Daarom is er tegenwoordig in bijna elke woning wel een vorm van ventilatie te vinden. Denk hierbij aan mechanische ventilatiesystemen, WTW-units of zelfs natuurlijke ventilatie.

In de meeste woningen in Nederland wordt een mechanisch ventilatiesysteem toegepast. Dit systeem staat ook wel bekend als ‘systeem C’. Hierbij is er sprake van mechanische luchtafvoer via ventilatiekanalen in de woning en een natuurlijke luchttoevoer. De toevoer van lucht loopt via speciale roosters in ramen en deuren. Bij Orcon staat energieverbruik, maximale capaciteit en stilte centraal. Als het gaat om woonhuisventilatoren kan er gekozen worden uit een grote variatie aan mechanische ventilatiesystemen.

Verschillende types Orcon ventilatie

Orcon vindt dat iedereen moet kunnen genieten van gezonde lucht en dat iedereen op een gezonde, comfortabele, energiezuinige en betaalbare manier kan wonen, werken en leren. Daarom is er bij Orcon een groot aanbod te vinden in verschillende types ventilatiesystemen, zodat er voor elke situatie een passende oplossing te vinden is.

  • MVS-15 Blueline: ten opzichte van andere fabrikanten een relatief hoge afzuigcapaciteit en daarnaast zeer stil.
  • MVS-15 Smartline: de Smartline van Orcon is zeer stil, efficiënt en energiezuinig en is daarnaast uit te breiden met verschillende zenders. De Smartline heeft standaard een vochtsensor ingebouwd. Daarom is het niet meer nodig om een aparte sensor hiervoor te kopen.
  • Compactline: woonhuisventilator met een lagere capaciteit voor kleinere woningen. Zeer stil en energiezuinig.

De voordelen van Orcon ventilatie

Wanneer u kiest voor Orcon ventilatie bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Energiezuinige systemen
  • Systemen met een laag geluidsniveau
  • 5 jaar garantie die verlengbaar is
  • Maatwerk ventilatieoplossingen
  • Grote variatie aan ventilatieoplossingen
  • Ook compacte ventilatiesystemen
  • Systemen met ingebouwde sensoren

Orcon ventilatie aanschaffen en installeren

Alpha Ventilatie is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en vervangen van Orcon ventilatie. Wij hebben verschillende types Orcon ventilatiesystemen op voorraad en kunnen tevens andere systemen leveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wanneer u kiest voor Alpha Ventilatie bent u verzekerd van de beste service in de markt.
Onze monteurs hebben meer dan 15 jaar ervaring in het onderhouden en aanleggen van ventilatiesystemen.

U kunt direct online een afspraak maken voor reiniging, vervanging en installatie van Orcon ventilatie.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op zodat één van onze specialisten u direct verder kan helpen.

Aanschaf & installatie

Maak direct online een afspraak voor het reinigen en vervangen van een compleet nieuw Orcon ventilatiesysteem.

Bel: 0881238700