Home » WTW Unit » WTW unit kopen » Duco

Duco WTW unit

Op zoek naar de perfecte WTW unit die aansluit bij uw behoeften? Ontdek een diverse range hoogwaardige WTW units van Duco, een vooraanstaand merk in ventilatietechnologie. Bij de aanschaf van een Duco WTW unit spelen diverse factoren een rol, zoals capaciteit, afmetingen, uitbreidingsmogelijkheden en beschikbare voorzieningen. Onze ervaren adviseurs zijn beschikbaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Kopen + installeren?
Bij Alpha Ventilatie kunt u een nieuwe Duco WTW unit kopen en professioneel laten installeren. Hulp nodig bij uw keuze? Bel of App ons tijdens onze openingstijden.

Voordelen bij Alpha Ventilatie
Landelijk actief
Geen voorrijkosten
Gecertificeerde engineers
Alles op voorraad
Installatiepartner van Duco

Waar moet je op letten?

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een Zehnder WTW unit? Bekijk hieronder de drie belangrijkste factoren.

Duco WTW ins en outs

01

Afmetingen

Bij de aanschaf van een nieuwe WTW unit is de afmeting een van de cruciale overwegingen. Hedendaagse WTW-systemen hebben doorgaans grotere afmetingen dan oudere modellen. Het is daarom essentieel om de beschikbare ruimte nauwkeurig op te meten en te vergelijken met de specificaties van de gewenste WTW unit.

02

Capaciteit

Bij het kopen van een WTW unit is het cruciaal om aandacht te besteden aan de ventilatiecapaciteit van het systeem. Niet alle WTW units zijn geschikt voor elke woning. Wil je ontdekken welke WTW unit het meest geschikt is voor de ventilatiebehoefte van jouw huis? Raadpleeg dan onze pagina over het maken van een ventilatieberekening. Als je hierbij hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

03

Locatie van de aansluitingen

Elk type WTW systeem beschikt over twee aansluitingen voor de toevoer van verse lucht en twee aansluitingen voor de afvoer van vervuilde lucht. Het is echter van belang te realiseren dat de plaats van deze aansluitingen per WTW systeem kan variëren. Het is daarom aan te raden om, voordat je een WTW systeem aanschaft, te achterhalen waar deze aansluitingen zich bevinden.
Let ook op het volgende

Overige zaken om rekening mee te houden

  • Rendement: Kies een unit met een hoog rendement voor maximale energiebesparing en een kortere terugverdientijd.
  • Geluid: Let op het geluidsniveau, vooral als de unit zich in de buurt van slaapkamers of andere gevoelige ruimtes bevindt.
  • Onderhoud: Controleer de onderhoudsvriendelijkheid en de eenvoud van het vervangen van filters om de levensduur en luchtkwaliteit te waarborgen.
  • Uitbreidingsmogelijkheden: Overweeg een WTW unit met uitbreidingsmogelijkheden, zoals CO2-sensoren of vochtsensoren, die aansluiten bij de behoeften van bewoners/gebruikers.

WTW unit kopen inclusief installatie & inregelen

Wij hebben de grootste voorraad Duco WTW units van Nederland en kunnen daarom zeer snel leveren en installeren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons een WhatsApp bericht.

Duco Energy 2-ZS


Tot 40% besparing op energie
Zeer hoog rendement
Zeer zuinig en stil


Levertijd: direct

Vanaf prijs inclusief installatie: 3200,-

Offerte aanvragen

Energy 1-ZS


Superstil
Speciale Warmtewisselaar
Bijna 97% rendement


Levertijd: direct

Vanaf prijs inclusief installatie: 2999,-

Offerte aanvragen

Energy 325 Perilex


Zeer compact en stil
CO2 sturing mogelijk
Moderne technologie


Levertijd: direct

Vanaf prijs inclusief installatie: 2299,-

Offerte aanvragen

Energy Comfort 400


Zeer krachtig
Vraaggestuurd ventileren
Bediening met app


Levertijd: direct

Vanaf prijs inclusief installatie: 2499,-

Offerte aanvragen

Gecertificeerde Duco Partner

Waarom kiezen voor ons?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeur contact*
Wilt u liever gebeld worden of contact via WhatsApp?