Home » Warmtepomp » Intergas Xtend

Intergas Xtend 5

De Intergas Xtend combineert een hybride warmtepomp met een hoogrendement cv-ketel voor duurzame verwarming. Bespaar gemiddeld 65% op gasverbruik en geniet van comfort in kleine ruimtes dankzij de compacte binnenunit.

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn?
We kunnen bij u langskomen, maar u kunt ook een snelle indicatieve check aanvragen. Onze experts staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en een vlotte installatie.

Vraag gratis advies aan Snelle check aanvragen

Binnen 1 minuut geregeld!

intergas xtend 5

Productinformatie

Benieuwd naar de specificaties en alle voor- en nadelen? Bekijk hieronder het volledige overzicht.

Productomschrijving

De aroTHERM plus 55 biedt een milieuvriendelijke oplossing voor verwarming, met uitstekende prestaties, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Geschikt voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen, levert het niet alleen warmte, maar ook warm water met een hoge aanvoertemperatuur tot 75°C, waardoor het een alternatief is voor gasaansluitingen. Dankzij de nieuwste technologie en het gebruik van natuurlijk koudemiddel, is de aroTHERM plus zeer klimaatvriendelijk en kan het worden aangesloten op zonnepanelen voor verdere vermindering van uw ecologische voetafdruk. Met compacte afmetingen en een fluisterstille werking kan de buitenunit flexibel worden geplaatst, zelfs in dichtbevolkte woonwijken.

Intergas xtend banner

Meer weten over warmtepompen?

Een warmtepomp is een goede optie voor iedereen die zijn woning duurzaam wil verwarmen. De besparing op het gasverbruik kan oplopen tot wel 100%!

Verder lezen Gratis advies

Voordelen warmtepomp

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeur contact*
Wilt u liever gebeld worden of contact via WhatsApp?