Ruime ervaring

Bij Alpha Ventilatie staat kwaliteit en service voorop. Dit is te zien aan onze beoordelingen maar ook aan de ruime ervaring van onze monteurs. Direct een specialist reserveren? Maak een online afspraak of bel ons: 088-1238700.

Geen lange wachttijden en in sommige gevallen zelfs op dezelfde dag nog geholpen kunnen worden. Bij Alpha Ventilatie is dit mogelijk!

Alle diensten en producten die wij adviseren en installeren voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Mechanische ventilatie

WTW Unit

Dakventilator / pijpventilator

Ventilatiekanalen

Onze monteurs zijn gecertificeerd
Onze dienstverlening is niet zonder risico’s, zo werken monteurs soms op het dak. Onze monteurs hebben daarom allemaal het examen VOL-VCA afgelegd. VOL staat voor Veiligheid Operationeel Leidinggevenden, VCA is de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Alpha Ventilatie neemt altijd maatregelen om zo veilig mogelijk te werken.

Cursussen en bijscholing
Onze adviseurs en monteurs moeten altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken in ventilatiesystemen. We laten ons daarom regelmatig bijscholen door de fabrikanten van verschillende ventilatiesystemen. Daarnaast volgen we ook cursussen bij onafhankelijk instituten als Itio.