Home » Corona ventilatie check

Corona en het binnenklimaat, hoe zit dat?

Met veel mensen in een kleine en slecht geventileerde ruimte bij elkaar gaan zitten is hét recept voor een snelle verspreiding van virussen, blijkt uit bepaalde onderzoeken.

Dus ook het coronavirus. In een kleine ruimte is de concentratie van kleine druppeltjes met het virus – de aërosolen – groter. En bij slechte ventilatie blijven deze langer in de lucht hangen.

Ventilatie check

Alpha Ventilatie zorgt voor een gezond woon- en werkklimaat. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen, vervangen en onderhouden van ventilatiesystemen. Daarvoor hebben wij niet alleen de allerlaatste technieken maar ook de juiste mensen met vakkennis in huis.

Vraag gerust een adviesbezoek aan. Eén van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs om een opname te doen van de situatie.

monteurs wtw unit

Aanvraagformulier

Vrijblijvende aanvraag

1Gegevens
2Omschrijving opdracht

Vrijblijvend advies

Onze specialisten komen vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van advies en om de desgewenste informatie te verzamelen voor een offerte op maat.

Bel ons om direct een afspraak te maken voor een gratis adviesbezoek 088-1237800 of vul het formulier hieronder in. U kunt ons ook mailen via info@alphaventilatie.nl.

Onze werkwijze

Eén van onze adviseurs komt kosteloos bij u langs op locatie om een opname te doen.

De adviseur maakt een rapportage op basis van de informatie en bevindingen.