Home » WTW Unit » WTW unit kopen » Orcon

Orcon WTW unit

Bent u op zoek naar de perfecte Orcon WTW unit die voldoet aan uw specifieke wensen? Bij de aanschaf van een Orcon WTW systeem spelen verschillende factoren een cruciale rol, zoals capaciteit, afmetingen, uitbreidingsmogelijkheden en beschikbare voorzieningen. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te begeleiden en te helpen bij het maken van de beste keuze. Zet de juiste stap naar optimale ventilatie met Orcon en geniet van een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Kopen + installeren?
Bij Alpha Ventilatie kunt u een nieuwe Orcon WTW kopen en professioneel laten installeren. Hulp nodig bij uw keuze? Bel of App ons tijdens onze openingstijden.

Orcon WTW

Voordelen bij Alpha Ventilatie
Landelijk actief
Geen voorrijkosten
Gecertificeerde engineers
Alles op voorraad
Installatiepartner van Orcon

Waar moet je op letten?

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een Itho WTW unit? Bekijk hieronder de drie belangrijkste factoren.

01

Afmetingen

Bij de aankoop van een nieuwe WTW unit is een van de cruciale aspecten de afmeting. Moderne WTW systemen hebben vaak grotere afmetingen dan oudere modellen. Het is dan ook van groot belang om de beschikbare ruimte zorgvuldig op te meten en te vergelijken met de specificaties van de gewenste WTW unit.

02

Capaciteit

Bij de aanschaf van een WTW unit is het van cruciaal belang om speciale aandacht te besteden aan de ventilatiecapaciteit van het systeem. Niet alle WTW units zijn namelijk geschikt voor elke woning. 

03

Locatie van de aansluitingen

Ieder WTW-systeem heeft twee aansluitingen voor de toevoer van verse lucht en twee aansluitingen voor de afvoer van vervuilde lucht. Het is echter van belang te beseffen dat de locatie van deze aansluitingen kan variëren per WTW-systeem. Daarom wordt het aanbevolen om vóór de aanschaf van een WTW-systeem te achterhalen waar deze aansluitingen zich bevinden.
 
Let ook op het volgende

Overige zaken om rekening mee te houden

  • Rendement: Kies een unit met een hoog rendement voor maximale energiebesparing en een kortere terugverdientijd.
  • Geluid: Let op het geluidsniveau, vooral als de unit zich in de buurt van slaapkamers of andere gevoelige ruimtes bevindt.
  • Onderhoud: Controleer de onderhoudsvriendelijkheid en de eenvoud van het vervangen van filters om de levensduur en luchtkwaliteit te waarborgen.
  • Uitbreidingsmogelijkheden: Overweeg een WTW unit met uitbreidingsmogelijkheden, zoals CO2-sensoren of vochtsensoren, die aansluiten bij de behoeften van bewoners/gebruikers.

WTW unit kopen inclusief installatie & inregelen

Wij hebben een grote voorraad Orcon WTW units van Nederland en kunnen daarom zeer snel leveren en installeren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons een WhatsApp bericht.

HRC EcoMax


Rendement van 99%
van 300 m3/h tot 500 m3/h
Vochtsensor geïntegreerd 


Levertijd: direct

Vanaf prijs inclusief installatie: 2099,-

Offerte aanvragen

HRC MaxComfort


Rendement van 99%
425 m3/h of 570 m3/h
2-Zone sturing


Levertijd: direct

Vanaf prijs inclusief installatie: 3099,-

Offerte aanvragen

Gecertificeerde Orcon Partner

Waarom kiezen voor ons?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeur contact*
Wilt u liever gebeld worden of contact via WhatsApp?