Home » WTW Unit » WTW unit kopen » Itho WTW

Itho WTW unit

Op zoek naar de ideale WTW unit die voldoet aan uw specifieke wensen? Bij het aanschaffen van een Itho WTW systeem spelen verschillende factoren een rol, waaronder capaciteit, afmetingen, uitbreidingsmogelijkheden en beschikbare voorzieningen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden en te helpen bij het maken van de beste keuze. Maak de juiste stap naar optimale ventilatie met Itho.

Kopen + installeren?
Bij Alpha Ventilatie kunt u een nieuwe Itho WTW kopen en professioneel laten installeren. Hulp nodig bij uw keuze? Bel of App ons tijdens onze openingstijden.

Itho Daalderop WTW

Voordelen bij Alpha Ventilatie
Landelijk actief
Geen voorrijkosten
Gecertificeerde engineers
Alles op voorraad
Installatiepartner van Itho Daalderop

Waar moet je op letten?

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een Itho WTW unit? Bekijk hieronder de drie belangrijkste factoren.

Itho WTW

01

Afmetingen

Bij de aankoop van een nieuwe WTW unit is een van de cruciale aspecten de afmeting. Moderne WTW systemen hebben vaak grotere afmetingen dan oudere modellen. Het is dan ook van groot belang om de beschikbare ruimte zorgvuldig op te meten en te vergelijken met de specificaties van de gewenste WTW unit.

02

Capaciteit

Bij de aanschaf van een WTW unit is het van cruciaal belang om speciale aandacht te besteden aan de ventilatiecapaciteit van het systeem. Niet alle WTW units zijn namelijk geschikt voor elke woning. 

03

Locatie van de aansluitingen

Ieder WTW-systeem heeft twee aansluitingen voor de toevoer van verse lucht en twee aansluitingen voor de afvoer van vervuilde lucht. Het is echter van belang te beseffen dat de locatie van deze aansluitingen kan variëren per WTW-systeem. Daarom wordt het aanbevolen om vóór de aanschaf van een WTW-systeem te achterhalen waar deze aansluitingen zich bevinden.
 
Let ook op het volgende

Overige zaken om rekening mee te houden

  • Rendement: Kies een unit met een hoog rendement voor maximale energiebesparing en een kortere terugverdientijd.
  • Geluid: Let op het geluidsniveau, vooral als de unit zich in de buurt van slaapkamers of andere gevoelige ruimtes bevindt.
  • Onderhoud: Controleer de onderhoudsvriendelijkheid en de eenvoud van het vervangen van filters om de levensduur en luchtkwaliteit te waarborgen.
  • Uitbreidingsmogelijkheden: Overweeg een WTW unit met uitbreidingsmogelijkheden, zoals CO2-sensoren of vochtsensoren, die aansluiten bij de behoeften van bewoners/gebruikers.

WTW unit kopen inclusief installatie & inregelen

Wij hebben de grootste voorraad Itho WTW units van Nederland en kunnen daarom zeer snel leveren en installeren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons een WhatsApp bericht.

HRU ECO 300

HRU ECO 300


A+ energielabel
tot 300 m3/h
Geschikt voor knieschot


Levertijd: direct

Vanaf prijs inclusief installatie: 2199,-

Offerte aanvragen

HRU ECO 400


Zonebediening mogelijk
tot 400 m3/h
Bediening met App


Levertijd: direct

Vanaf prijs inclusief installatie: 2499,-

Offerte aanvragen
HRU ECO 350

HRU ECO 350


5 jaar garantie
tot 350 m3/h
Draadloze bediening


Levertijd: direct

Vanaf prijs inclusief installatie: 1899,-

Offerte aanvragen

Gecertificeerde Itho Partner

Waarom kiezen voor ons?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeur contact*
Wilt u liever gebeld worden of contact via WhatsApp?