Heeft u nog vragen? 

Vul onderstaand onderstaand formulier in

Het is bijna zover, onze monteur komt binnenkort bij u langs.
Neem alle punten hieronder volledig door.

Neem bij twijfel contact met ons op via onderstaand formulier

  Controleer of uw systeem daadwerkelijk een WTW-unit is. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

wtw unit

  Zorg ervoor dat alle ventielen toegankelijk, bereikbaar en te verwijderen zijn voor de monteur (dus niet geverfd of vastgekit zijn). Bekijk hieronder een voorbeeld van een ventiel.

  Bekijk of de WTW unit goed bereikbaar is voor onze monteur. Wanneer u er zelf niet bij kunt, kan onze monteur hier ook niet bij.

  Zorg ervoor dat er geen spullen of andere materialen voor de WTW unit staan. Denk hierbij aan een wasmachine, droger, kleding etc. Staat er een wasmachine die u niet weg kunt halen? Geef dit tijdig bij ons aan via het formulier.

In sommige woningen is de WTW unit geplaatst boven een trapgat. Wanneer dit het geval is, kunt u ons een foto sturen. Wij maken dan een offerte op maat. Gelieve dit van tevoren aan te geven via het formulier.

 Is er parkeergelegenheid? Het is belangrijk dat wij binnen een straal van 50 meter kunnen parkeren. Wanneer wij niet kunnen parkeren zal de opdracht niet uitgevoerd worden. 

Hoogte. Onze monteurs kunnen werkzaamheden uitvoeren op maximaal 2,7 meter hoogte. Mochten de kanalen of WTW unit hoger liggen, dient u dit van tevoren aan te geven.

Vragenformulier

Heeft u naar aanleiding van onze checklist nog vragen? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.
  • Sleep bestanden hierheen of

Belangrijk!

Wanneer u geen rekening houdt met onze checklist (zie lijst hierboven) en onze monteur geen werkzaamheden kan uitvoeren, gelden er annuleringskosten à €65,-. Dit bedrag kunt u ook per pin betalen bij de monteur.

In de volgende gevallen gelden er ook annuleringskosten à €65,-

  • Wanneer u niet thuis bent en hierdoor de afspraak mist, u ontvangt een factuur per e-mail.
  • Wanneer u de afspraak te laat annuleert (minimaal 48 uur van tevoren). Mocht u onverhoopt verhinderd zijn of als u wijzigingen wilt doorgeven, verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

Hulp nodig of vragen?
Mail naar: info@alphaventilatie.nl
Klantenservice

Algemene voorwaardenPrivacy •  Disclaimer

© Alpha Ventilatie B.V.