Maak alvast kennis met de extra opties die u bij onze monteurs kunt afnemen.

Onze monteur heeft alle benodigdheden bij zich en kan één van de hieronder genoemde mogelijkheden ter plaatse leveren en zo nodig installeren. Vraag onze monteur(s) ter plaatse gerust naar de hieronder genoemde mogelijkheden.

Desinfectie van de kanalen

Tarief: 55,-

Door middel van verneveling/spray van Kenolox desinfectiebehandeling kunnen wij uw ventilatiesysteem met de daarbij behorende kanalen volledig reinigen en ontsmetten en worden de hierin aanwezige micro-organismen zoals virussen die ook aanwezig zijn in aerosolen 100% elimineren.

Veelgestelde vragen

Wat is Kenolox?

Kenolox is een ontsmettingsmiddel op basis van melkzuur en waterstofperoxide met een erg snelle werking. Kenolox is een krachtige virusbestrijder en desinfectiemiddel.

Het is een zogenaamde “full-spectrum” virus bestrijding. Het product is getest op virucidale activiteit volgens de richtlijnen die de European Chemicals Agency (ECHA), een agentschap van de Europese Unie, heeft opgesteld voor biocidenverordening (BPR). Hiermee is bewezen dat bij juist gebruik virussen effectief vernietigd of geïnactiveerd worden.

Is desinfectie veilig?

Kenolox is goedgekeurd voor ruimtedesinfectie d.m.v. verneveling (fogging). De specifieke procedure voldoet aan de meest recente en strengste EN-normen voor bactericide, virucide en levuricide activiteit en is daarmee veilig en daarnaast materiaalvriendelijk. De residuen veroorzaken geen schade.

Werkt desinfectie tegen Corona

Kenolox wordt sterk aanbevolen voor het vernietigen van COVID-19 op verschillende oppervlaktes waaronder ventilatiesystemen en kanalen.

Nieuwe hoogwaardige afzuigventiel(en)

Tarief: 15,- p/stuk

Te gebruiken als rooster voor de afvoer van ventilatielucht. Het ventilatieventiel is uitgevoerd in hoogwaardig kunststof in de kleur wit RAL 9010. Voor bevestiging zijn drie klemveren aangebracht en voor afdichting een schuimrubber ring. Gewicht 60 gram. – Vervaardigd uit hoogwaardige kunststof – Één uitvoering voor twee diameters. – Laag eigen geluidsniveau – In zeven standen instelbaar

Nieuwe afzuigpunt

Tarief: 150,- 

Het aanleggen van een volledig nieuwe afzuigpunt. Dit is uitermate geschikt wanneer uw ventilatiebox in dezelfde ruimte hangt waar uw wasmachine en wasdroger staan. Een goed werkende afzuiging in dergelijke ruimtes is belangrijk omdat er veel vocht vrijkomt. De meeste woningen hebben geen afzuiging in deze ruimte(s). Ook toe te passen wanneer er met de huidige afzuigpunten, de ventilatiebehoefte (volgens het Bouwbesluit) niet bereikt kan worden.

Nieuwe toevoerventielen

Tarief: 35,00

Het toevoerventiel Zehnder ComfoValve Luna S125 maakt comfortabele ventilatie mogelijk. Dankzij het geoptimaliseerde uitstroomgedrag voldoet het ventiel aan de hoogste comfort- en geluidseisen. Bovendien heeft het ventiel een ingetogen en aantrekkelijk design. Onze monteur zorgt ervoor dat het ventiel juist wordt ingeregeld.

Hulp nodig of vragen?
Bel ons op 088-1238700
Klantenservice

Algemene voorwaardenPrivacy •  Disclaimer

© 2020 – Alpha Ventilatie B.V.