Heeft u nog vragen? 

Vul onderstaand formulier in

Checklist voorbereiding

Het is bijna zover! Onze monteurs komen binnenkort bij u langs.
We zouden het erg op prijs stellen als u even de tijd neemt om onderstaande punten volledig door te nemen. 

Neem contact met ons op bij onduidelijkheden of vul onderstaand formulier in.

Naar formulier

1. Zorg ervoor dat de werkruimte vrij is voor onze monteurs om te werken. Houdt minimaal 3 meter werkruimte. Haal onnodige spullen weg.

Mechanische Ventilatie Vervangen Monteur

Zorg voor voldoende ruimte

2. Let op: Zoals eerder aangegeven in de offerte hebben al onze apparaten stroom nodig. De meeste ventilatiesystemen kunnen rechtstreeks op het stroomnet worden aangesloten of kunnen worden voorzien van een stekker van +- 4 meter. De decentrale WTW units, centrale WTW units en mechanische ventilatiesystemen hebben een stekker van maximaal 1 meter.

Indien de stopcontact met 220/230v aansluiting (Randaarde of Perilex) niet bereikbaar is of niet werkt, zal het ventilatiesysteem met een verlengsnoer worden ingeregeld.

Na afloop van de werkzaamheden kunt u een externe elektricien inschakelen. Wij leggen geen stopcontacten aan.

De stekker is maximaal 1 meter lang.

3. Is er parkeergelegenheid? Het is belangrijk dat wij binnen een straal van 20 meter kunnen parkeren. Onze monteurs moeten namelijk een heleboel materiaal meenemen. Heeft u zelf parkeerplaatsen? Dan is het fijn als u deze bezet kunt houden.

Houd een plekje voor ons vrij 🙂

4. Ruimte voor het boren van gaten: Zorg ervoor dat er zowel binnen als buiten in een straal van 3 meter ruimte vrij is waar geboord moet worden. Soms wil het zo zijn dat er iets voor het boorgat staat waar naar buiten geboord moet worden.

Om schade te voorkomen vragen wij u dan ook om de ruimte rondom de plek waar er geboord moet worden (zowel binnen als buiten) volledig vrij te houden. 

Vrijhouden van omgeving 

5. Aanpassingen offerte: Wanneer u na de opname nog wijzigingen in de offerte wilt hebben (bijvoorbeeld extra kanalen of een extra mechanisch ventilatiesysteem), stuur ons dan vooraf foto’s en exacte afmetingen van de locatie waar de kanalen en/of ventilatiebox  moet komen te hangen.

monteur alpha ventilatie

Aanpassingen offerte nodig?

Vragenformulier

Heeft u naar aanleiding van onze checklist nog vragen? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Belangrijke mededeling

  Onze monteurs worden elke dag zorgvuldig ingepland per regio. Wanneer onze monteur om één van de hierboven genoemde redenen geen werkzaamheden kan uitvoeren, loopt de volledige planning van de dag in de soep. 

  Daarom is het belangrijk dat u alle punten zorgvuldig doorneemt en hier rekening mee houdt.

  Wanneer op locatie blijkt dat de monteur geen werkzaamheden kan uitvoeren, zijn wij helaas genoodzaakt om een annuleringsfee á € 150,- in rekening te brengen. 

  In de volgende gevallen geldt er ook een annuleringsfee à € 150-

  • Wanneer u niet thuis bent en hierdoor de afspraak mist, u ontvangt een factuur per e-mail.
  • Wanneer u de afspraak te laat annuleert (minimaal 48 uur van tevoren). Mocht u onverhoopt verhinderd zijn of als u wijzigingen wilt doorgeven, verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

  Hulp nodig of vragen?
  Mail naar: support@alphaventilatie.nl
  Klantenservice

  Algemene voorwaardenPrivacy •  Disclaimer

  © Alpha Ventilatie B.V.