Heeft u nog vragen? 

Vul onderstaand formulier in

Het is bijna zover, onze monteur komt binnenkort bij u langs.
Neem alle punten hieronder volledig door.

Neem bij twijfel contact met ons op via onderstaand formulier

  Controleer of uw systeem daadwerkelijk een mechanisch ventilatiesysteem en geen WTW unit of dakventilator is. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van mechanische ventilatie. Bekijk onze website bij twijfel.

  Zorg ervoor dat alle ventielen toegankelijk, bereikbaar en te verwijderen zijn voor de monteur. Wij zijn namelijk niet verantwoordelijk voor schade wanneer de ventielen vastgeklemd zitten.

  Bekijk of de ventilatiebox inclusief alle (4) schroeven 100% bereikbaar zijn voor onze monteur. Wanneer u er zelf niet goed bij kunt dan kan onze monteur hier ook niet bij. Houdt daar dus rekening mee.

In oudere woningen is het ventilatiesysteem soms geplaatst boven een trapgat. Wanneer dit het geval is, kunt u ons een foto sturen. Wij maken dan een offerte op maat. Gelieve dit van tevoren aan te geven via het formulier.

  We hebben gemiddeld 50 cm ruimte nodig  zodat wij de ventilatiebox juist kunnen plaatsen. Bekijk of dit het geval is. Neem bij twijfel contact met ons op of vul hier formulier hieronder in.

 Is er parkeergelegenheid? Het is belangrijk dat wij binnen een straal van 50 meter kunnen parkeren. Wanneer wij niet kunnen parkeren, zal de opdracht niet uitgevoerd worden. In dat geval wordt er €65,- in rekening gebracht.

Hoogte. Onze monteurs kunnen werkzaamheden uitvoeren op maximaal 2,7 meter hoogte. Mochten de kanalen of ventilatiebox hoger liggen, dient u dit van tevoren aan te geven.

  Let op: de stekker van de nieuwe ventilatiebox is maximaal 1 meter. Indien de stopcontact met 220/230v aansluiting (Randaarde of Perilex) niet bereikbaar is, zal de ventilatiebox met een verlengsnoer worden ingeregeld.

Na afloop van de werkzaamheden kunt u een externe elektricien inschakelen.

  Zorg ervoor dat er geen spullen of andere materialen voor de ventilatiebox staan. Denk hierbij aan een wasmachine, droger, kleding etc. 

  Wij reinigen maximaal 4 afzuigpunten. Heeft u meer dan 4 afzuigpunten? Dan geldt er een toeslag à €15,- per extra afzuigpunt in uw woning. Geef dit ter plekke aan bij de monteur, zodat hij daar rekening mee kan houden.

Vragenformulier

Heeft u naar aanleiding van onze checklist nog vragen? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.
  • Sleep bestanden hierheen of

Belangrijk!

Wanneer u geen rekening houdt met onze checklist (zie lijst hierboven) en onze monteur geen werkzaamheden kan uitvoeren, geldt er een annuleringsfee à €65,-. Dit bedrag kunt u ook per pin betalen bij de monteur.

In de volgende gevallen geldt er ook een annuleringsfee à €65,-

  • Wanneer u niet thuis bent en hierdoor de afspraak mist, u ontvangt een factuur per e-mail.
  • Wanneer u de afspraak te laat annuleert (minimaal 48 uur van tevoren). Mocht u onverhoopt verhinderd zijn of als u wijzigingen wilt doorgeven, verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

Hulp nodig of vragen?
Mail naar: info@alphaventilatie.nl
Klantenservice

Algemene voorwaardenPrivacy •  Disclaimer

© Alpha Ventilatie B.V.