Maak alvast kennis met de extra opties die u bij onze monteurs kunt afnemen.

Onze monteur heeft alle benodigdheden bij zich en kan één van de hieronder genoemde mogelijkheden ter plaatse leveren en zo nodig installeren. Vraag onze monteur(s) ter plaatse gerust naar de hieronder genoemde mogelijkheden.

Desinfectie van de kanalen

Tarief: 35,-

Door middel van verneveling/spray van Kenolox desinfectiebehandeling kunnen wij uw ventilatiesysteem met de daarbij behorende kanalen volledig reinigen en ontsmetten en kunnen we de hierin aanwezige micro-organismen, zoals virussen die ook aanwezig zijn in aerosolen, 100% elimineren.

Veelgestelde vragen

Wat is Kenolox?

Kenolox is een ontsmettingsmiddel op basis van melkzuur en waterstofperoxide met een erg snelle werking. Kenolox is een krachtige virusbestrijder en desinfectiemiddel.

Het is een zogenaamde “full-spectrum” virus bestrijding. Het product is getest op virucidale activiteit volgens de richtlijnen die de European Chemicals Agency (ECHA), een agentschap van de Europese Unie, die dit heeft opgesteld voor biocidenverordening (BPR). Hiermee is bewezen dat bij juist gebruik virussen effectief vernietigd of geïnactiveerd worden.

Is desinfectie veilig?

Kenolox is goedgekeurd voor ruimtedesinfectie d.m.v. verneveling (fogging). De specifieke procedure voldoet aan de recentste/strengste EN-normen voor bactericide, virucide en levuricide activiteit en is daarmee veilig en daarnaast materiaalvriendelijk. De residuen veroorzaken geen schade.

Werkt desinfectie tegen Corona

Kenolox wordt sterk aanbevolen voor het vernietigen van COVID-19 op verschillende oppervlaktes waaronder ventilatiesystemen en kanalen.

Nieuwe afzuigventielen

Tarief: 10,- p/stuk

Te gebruiken als rooster voor de afvoer van ventilatielucht. Het ventiel is voorzien van klemveren en traploos instelbaar in de gewenste luchthoeveelheid. Door de klemveren is dit ventiel uitermate geschikt voor montage in een buis of opening in wand of plafond. Onze monteur zorgt ervoor dat het ventiel juist wordt ingeregeld.

afvoerventiel

Nieuwe afzuigpunt

Tarief: 50,- 

Het aanleggen van een volledig nieuwe afzuigpunt. Dit is uitermate geschikt wanneer uw ventilatiebox in dezelfde ruimte hangt waar uw wasmachine en wasdroger staan. Een goed werkende afzuiging in dergelijke ruimtes is belangrijk omdat er veel vocht vrijkomt. De meeste woningen hebben geen afzuiging in deze ruimte(s). Ook toe te passen wanneer er met de huidige afzuigpunten, de ventilatiebehoefte (volgens het Bouwbesluit) niet bereikt kan worden.

Geluiddempende akoestisch geïsoleerde buis

Tarief: 35,-

Indien de ruimte toereikend is kan onze monteur een flexibele geluiddempende slang bevestigen aan de nieuwe ventilatiebox. Dit zorgt ervoor dat de geluidsuitstraling naar de woning en verschillende verblijfsruimten geminimaliseerd wordt.

Hulp nodig of vragen?
Bel ons op 088-1238700
Klantenservice

Algemene voorwaardenPrivacy •  Disclaimer

© 2020 – Alpha Ventilatie B.V.