Maak alvast kennis met de extra opties die u bij onze monteurs kunt afnemen.

Onze monteur heeft alle benodigdheden bij zich en kan één van de hieronder genoemde mogelijkheden ter plaatse leveren en zo nodig installeren. Vraag onze monteur(s) ter plaatse gerust naar de hieronder genoemde mogelijkheden.

Nieuwe hoogwaardige afzuigventielen

Tarief: 15,- p/stuk

Te gebruiken als rooster voor de afvoer van ventilatielucht. Het ventilatieventiel is uitgevoerd in hoogwaardig kunststof in de kleur wit RAL 9010. Voor bevestiging zijn drie klemveren aangebracht en voor afdichting een schuimrubber ring. Gewicht 60 gram. – Vervaardigd uit hoogwaardige kunststof – Één uitvoering voor twee diameters. – Laag eigen geluidsniveau – In zeven standen instelbaar

 
 

Desinfectie kanalen

Tarief: 40,-

Door middel van verneveling van Kenolox 10 desinfectiebehandeling kunnen wij uw ventilatiesysteem met de daarbij behorende kanalen volledig reinigen en ontsmetten. Ook kunnen wij de hierin aanwezige micro-organismen – zoals virussen die ook aanwezig zijn in aerosolen – 100% elimineren. 

Kenolox 10 is goed gekeurd voor ruimtedesinfectie d.m.v. verneveling (fogging). De specifieke procedure voldoet aan de recentste/strengste EN-normen voor bactericide, virucide en levuricide activiteit. Materiaalvriendelijk: geen aantasting door residuen.

 
 
Ventilatiekanalen reinigen

Nieuwe afzuigpunt

Tarief: 60,- 

Het aanleggen van een volledig nieuwe afzuigpunt. Dit is uitermate geschikt wanneer uw ventilatiebox in dezelfde ruimte hangt waar uw wasmachine en wasdroger staan. Een goed werkende afzuiging in dergelijke ruimtes is belangrijk omdat er veel vocht vrijkomt. De meeste woningen hebben geen afzuiging in deze ruimte(s). Ook toe te passen wanneer er met de huidige afzuigpunten, de ventilatiebehoefte (volgens het Bouwbesluit) niet bereikt kan worden.

Geluiddempende akoestisch geïsoleerde buis

Tarief: 35,-

Indien de ruimte toereikend is kan onze monteur een flexibele geluiddempende slang bevestigen aan de nieuwe ventilatiebox. Dit zorgt ervoor dat de geluidsuitstraling naar de woning en verschillende verblijfsruimten geminimaliseerd wordt.

Nieuwe Design afzuigventielen

Tarief: 35,00

De Zehnder ComfoValve Luna-serie biedt een comfortabele oplossing voor het perfecte binnenklimaat. De ventielen maken indruk met hun perfect op elkaar afgestemde, slanke en subtiele design. Dankzij de buitengewoon stille luchtstromen voldoen de ventielen aan de strengste eisen voor geluid en vermogen terwijl ze maximaal wooncomfort bieden.

luna s zehnder

Hulp nodig of vragen?
Bel ons op 088-1238700
Klantenservice

Algemene voorwaardenPrivacy •  Disclaimer

© Alpha Ventilatie B.V.