Heeft u nog vragen? 

Vul onderstaand formulier in

Checklist voorbereiding

Het is bijna zover! Onze monteur komt binnenkort bij u langs.
We zouden het erg op prijs stellen als u even de tijd neemt om onderstaande punten volledig door te nemen. 

Neem contact met ons op bij onduidelijkheden of vul onderstaand formulier in.

Naar formulier

1. Controleer of uw systeem daadwerkelijk een dakventilator is en geen WTW unit, mechanische ventilatiebox, buisventilator of badkamer-toilet ventilator. 

Voorbeelden dakventilator

2. Wilt u er voor zorgen dat alle ventielen toegankelijk, bereikbaar en te verwijderen zijn voor de monteur. Soms zitten ventielen vast door stucwerk of verf. Wanneer we deze verwijderen kan dit schade veroorzaken, dat willen we natuurlijk voorkomen!

Voorbeeld van een ventiel (rooster)

3. Toegang tot het dak is belangrijk. In sommige gevallen moet onze monteur via het dak van de buren uw dak op. Het is daarom handig om dit van tevoren met de buren te bespreken.

Alleen mogelijk op plat dak

4. Is er parkeergelegenheid? Het is belangrijk dat wij binnen een straal van 50 meter kunnen parkeren. Onze monteurs moeten namelijk een heleboel materiaal meenemen. Heeft u zelf parkeerplaatsen? Dan is het fijn als u deze bezet kunt houden.

Houd een plekje voor ons vrij 🙂

5. Heeft u zonnepanelen? Soms lopen de kabels van de zonnepanelen door de kanalen van het ventilatiesysteem. Controleer of dit bij u het geval is.

Kabels van zonnepanelen lopen soms door ventilatiekanalen

6. Het door u gekozen pakket bevat reiniging van maximaal 4 afzuigpunten. Heeft u meer dan 4 afzuigpunten? Dan geldt er een meerprijs van € 17,50 per extra afzuigpunt.

Ventilatiekanalen reinigen

Extra afzuigpunten? € 17,50 per extra punt.

7. Hoogte van het plafond. Is uw plafond hoger dan 2,7 meter? Geef dit van te voren aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Maximale werkhoogte in een woning.

Vragenformulier

Heeft u naar aanleiding van onze checklist nog vragen? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Belangrijke mededeling

  Onze monteurs worden elke dag zorgvuldig ingepland per regio. Wanneer onze monteur om één van de hierboven genoemde redenen geen werkzaamheden kan uitvoeren, loopt de volledige planning van de dag in de soep. 

  Daarom is het belangrijk dat u alle punten zorgvuldig doorneemt en hier rekening mee houdt.

  Wanneer op locatie blijkt dat de monteur geen werkzaamheden kan uitvoeren, zijn wij helaas genoodzaakt om een annuleringsfee á € 79 in rekening te brengen. Dit bedrag kunt u ter plekke pinnen bij onze monteurs.

  In de volgende gevallen geldt er ook een annuleringsfee à € 79

  • Wanneer u niet thuis bent en hierdoor de afspraak mist, u ontvangt een factuur per e-mail.
  • Wanneer u de afspraak te laat annuleert (minimaal 48 uur van tevoren). Mocht u onverhoopt verhinderd zijn of als u wijzigingen wilt doorgeven, verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

  Hulp nodig of vragen?
  Mail naar: support@alphaventilatie.nl
  Klantenservice

  Algemene voorwaardenPrivacy •  Disclaimer

  © Alpha Ventilatie B.V.