De zomer is in volle gang!

De zomer is alweer in volle gang. Bijna 1 miljoen mensen in Nederland hebben last van hooikoorts of andere allergische klachten. In het voorjaar uit zich dat in allergieën wanneer de bomen, bloemen, grassen en planten weer beginnen te groeien. Het bloeien in combinatie met wind en warmte zorgt ervoor dat de pollen zich zeer snel verspreiden en verplaatsen en dus ook in uw woning terecht komen.

Wat kunt u hier tegen doen?

Voorkom pollen in huis door uw WTW-unit goed te laten onderhouden.

Waarom WTW onderhoud?

  Goede werking ventilatie
  Voorkom pollen in huis
  Voorkom allergieklachten

Let op: ook schimmels en bacteriën kunnen voorkomen worden door uw WTW-unit goed te laten onderhouden.

Ervaring van anderen

Goede ervaring met Alpha Ve... (10/10)

Lekker weer eens gezonde lu…(10/10)

Meer reviews lezen

Waarom Alphaventilatie.nl

  Snel geregeld
  Afspraak dezelfde week mogelijk
  Ervaren servicemonteurs
  Actief in heel Nederland
  99% van onze klanten beveelt ons aan!

Zeer veel ervaring  Landelijke dekking  Onze klanten geven ons een 9,5/10

Gezonde lucht in huis

Een gezond binnenklimaat in uw woning zorgt voor beperking van diverse klachten die horen bij allergieën. Door het goed afvoeren van de vuile lucht in uw woning beperkt u de minder leuke gevolgen van de lente. Het is mogelijk de lucht in een ruimte te verversen door ramen of deuren te openen maar dan komen er wel pollen binnen! Een WTW-unit filtert de pollen uit de lucht en voert frisse lucht naar binnen. Pollen die alsnog binnen weten te komen, worden via de afzuigkanalen weer afgevoerd naar buiten. Op deze manier kunt u allergieklachten in de lente zoveel mogelijk beperken.

Onderhoud is belangrijk

Om een goede werking van uw WTW-unit te garanderen, is het noodzakelijk om het systeem tijdig te laten onderhouden en de kanalen volledig te laten reinigen. Op deze manier bent u er zeker van dat pollen geen toegang hebben tot uw woning en de pollen die dat wel hebben, direct weer worden afgevoerd!

Tips tegen hooikoorts

 Zorg voor goed onderhoud van uw Warmte Terugwin Unit

 Houdt elke dag de pollenverwachting in de gaten

 Wanneer u buiten bent geweest, is het belangrijk om kleding gelijk te wassen en uw haar te borstelen. Op deze manier bent u snel van ongewenste pollen af

 Houdt uw slaapkamer pollenvrij door beddengoed en linnen regelmatig te wassen. Laat deze niet luchten!

 Gebruik een zonnebril buiten, een bril weerhoudt pollen ervan uw ogen te bereiken.

WTW Zomeractie

Hieronder kunt u direct online een afspraak maken om uw WTW-unit te laten onderhouden in combinatie met de zomeractie. Tijdens deze actie zullen wij gratis (normaal gesproken € 35,-) uw ventilatiekanalen volledig desinfecteren. Op deze manier kunt u weer optimaal genieten van een gezond binnenklimaat en daarnaast pollen in uw woning zo veel mogelijk voorkomen.

De WTW Zomeractie loopt van 21 juli t/m 31 augustus 2019 en zolang de voorraad strekt, OP=OP.

Laden...