Het pollen seizoen is weer aangebroken!

De lente is in volle gang en het pollen / hooikoortsseizoen gaat weer beginnen. Bijna 1.000.000 mensen in Nederland hebben last van hooikoorts. Veel mensen hebben voornamelijk in het voorjaar last van allergieën wanneer de bomen, bloemen, grassen en planten weer beginnen te groeien. Het bloeien in combinatie met wind en warmte zorgt ervoor dat de pollen zich zeer snel verspreiden en verplaatsen en dus ook in uw woning terecht komen.

Maar wat kunt u hier tegen doen?

Voorkom pollen in huis door uw WTW-unit goed te laten onderhouden.

Waarom WTW onderhoud?

  Goede werking ventilatie
  Voorkom pollen in huis
  Voorkom allergieklachten

Let op: ook schimmels en bacteriën kunnen voorkomen worden door uw WTW unit goed te laten onderhouden

Ervaring van anderen

Goede ervaring met Alpha Ve... (10/10)

Lekker weer eens gezonde lu…(10/10)

Meer reviews lezen

Waarom Alphaventilatie.nl

  Snel geregeld
  Dezelfde week is mogelijk
  Ervaren service monteurs
  Actief in heel Nederland
  99% van onze klanten beveelt ons aan!

 

Zeer veel ervaring  Landelijke dekking  Onze klanten geven ons een 9,5/10

 

Wat te doen tegen pollen?

Door voorzorgsmaatregelen te nemen kunt u de gevolgen van pollen beperken. Veel mensen hebben voornamelijk in het voorjaar last van allergieën wanneer de bomen, bloemen, grassen en planten weer beginnen te groeien. Het bloeien in combinatie met wind er warmte zorgt ervoor dat de pollen zich zeer snel verspreiden en verplaatsen en dus ook in uw woning terecht komen.

Gezonde lucht in huis

Een gezond binnenklimaat in uw woning zorgt voor beperking van diverse klachten die horen bij allergieën. Door het afvoeren van de vuile lucht in uw woning beperkt u dus de minder leuke gevolgen van de lente in uw huis. Uiteraard is het mogelijk door de lucht in een ruimte te verversen door ramen of deuren te openen, maar dan komen er wel pollen binnen! Een WTW unit filter de pollen uit de lucht en voert frisse lucht naar binnen. Pollen die alsnog binnen weten te komen worden via de afzuigkanalen weer afgevoerd naar buiten. Op deze manier kunt u allergieklachten in de lente zoveel mogelijk beperken.

Onderhoud is belangrijk

Om een goede werking van uw WTW-unit te garanderen is het noodzakelijk om het systeem tijdig te laten onderhouden en de kanalen volledig te laten reinigen. Op deze manier bent u er zeker van dat pollen geen toegang hebben tot uw woning, en de pollen die dat wel doen, worden direct weer afgevoerd!

Tips tegen hooikoorts

 Zorg voor goed onderhoud van uw Warmte Terugwin unit. 

 Houdt elke dag de pollenverwachting in de gaten.

 Wanneer u buiten bent geweest is het belangrijk om kleding gelijk te wassen en uw haar te borstelen, op deze manier bent u snel van ongewenste pollen af.

 Houdt uw slaapkamer pollenvrij door beddengoed en linnen regelmatig te wassen. Laat deze niet luchten!

 Gebruik een zonnebril buiten, een bril weerhoud pollen ervan uw ogen te bereiken.

WTW Lente actie

Hieronder kunt u direct online een afspraak maken om uw WTW-unit te laten onderhouden in combinatie met de lente actie. Tijdens deze actie zullen wij gratis (t.w.v. € 35) uw ventilatiekanalen volledig laten desinfecteren. Op deze manier kunt u weer optimaal genieten van een gezond binnenklimaat en daarnaast pollen in uw woning zo veel mogelijk voorkomen.

De WTW Lente actie loopt van 4 april t/m 21 juni 2018 en zolang de voorraad strekt, OP=OP.

Laden...

  Alle reviews