De overgang van Ventilatie Service Utrecht naar Alpha Ventilatie

In Nederland zijn er veel huishoudens waarbij de ventilatie te weinig aandacht krijgt, het zogenoemde “achter geschoven kindje”. Het is voor de meeste mensen vrij logisch om de CV regelmatig te laten controleren en onderhouden maar de ventilatie wordt hier vaak vergeten.

Een gevolg hiervan is dat de luchtkwaliteit bij veel mensen thuis ver onder de maat is waardoor gezondheidsproblemen optreden en energierekeningen omhoog gaan.

Bij Alpha Ventilatie doen wij ons best om hier meer bewustwording voor te creëren. Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op een gezond binnenklimaat en maken dit toegankelijk door onze betaalbare service en dienstverlening. Ook bieden wij veel informatie en tips gratis aan, want niet iedere maatregel voor een gezond binnenklimaat hoeft geld te kosten!

Om onze missie in Nederland te kunnen realiseren is het belangrijk dat we meer dan één regio bedienen en hebben daarom besloten om onze plaatselijke naam, Ventilatie Service Utrecht, te vervangen door Alpha Ventilatie. De naam Alpha Ventilatie staat synoniem aan de specialisatie die wij hebben voor het onderhoud aan ventilatiesystemen, vooruitstrevend, betaalbaar en degelijk.

Wat verandert er voor nieuwe klanten?

Nieuwe klanten kunnen vanaf heden vanuit heel het land bij ons terecht voor onderhoud aan het ventilatiesysteem. Onze ambitie is om in Nederland het startpunt te worden voor onderhoud van het ventilatiesysteem.

Dit willen wij bereiken door onze servicegerichte aanpak. Wanneer u Alpha Ventilatie inhuurt bent u zeker van vriendelijk personeel en een grondige, nette werkwijze. Onze monteurs hebben manieren, geven uitleg over de werkzaamheden en laten uw huis netjes achter na de werkzaamheden aan uw ventilatiesysteem.

Is er vervolgens toch iets niet geheel naar wens gegaan? Dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar om een passende oplossing te bieden!

Wat verandert er voor onze klanten?

Voor onze huidige klanten verandert er niet veel meer dan de naam. U kunt van ons nog steeds dezelfde service en vriendelijkheid verwachten voor een schappelijke prijs.

Wel kunt u, wanneer u reeds klant bent van Ventilatie Service Utrecht, nu gebruik maken van ons nieuwe aanbod in servicecontracten!

Omdat wij onze bestaande klanten waarderen hebben wij een speciale actie bedacht:
Wanneer u reeds groot onderhoud bij ons heeft laten uitvoeren kunt u zich aanmelden voor een servicecontract zonder dat een nul beurt nodig is en krijgt u de eerste 6 maanden van ons cadeau!

Het servicecontract gaat met terugwerkende kracht in vanaf het moment dat het groot onderhoud heeft plaatsgevonden.

Waarom landelijke dekking?

Onderzoek van het longfonds geeft aan dat op veel plekken de luchtkwaliteit ondermaats is. Uit recent onderzoek is echter gebleken dat het in de meeste huishoudens nog erger gesteld is met de binnenlucht.

Er is benoemd dat zo’n 2,4 miljoen Nederlandse huishoudens toe is aan het vervangen van de huidige ventilatie. Dit vanwege een combinatie van verslechterde werking en verhoogd energieverbruik.

Om een verschil te maken in deze markt moeten we onze diensten toegankelijk maken voor heel Nederland. Vandaar dat wij hebben gekozen voor landelijke dekking van onze service.

Servicecontract bij Alpha Ventilatie

U kunt bij ons terecht voor een servicecontract voor uw ventilatiesysteem. Wanneer u een servicecontract met ons aangaat hoeft u nooit meer te denken aan het onderhoudsinterval van uw systeem. Alpha Ventilatie initieert op tijd een afspraak met u voor onderhoud aan uw ventilatiesysteem zodat u hier geen omkijken naar heeft. Daarnaast bespaart u 20% op de kosten van het onderhoud aan uw ventilatiesysteem!