Mechanische ventilatie reinigen regio Zeeland

Is uw mechanische ventilatie toe aan onderhoud en woont u in Zeeland? Maak dan een afspraak bij Alpha Ventilatie. Voor de gehele provincie Zeeland rekenen wij geen voorrijkosten. Maak direct een online afspraak of bel ons tijdens onze openingstijden op 088-1238700.

Waarom Alphaventilatie.nl

  Binnen 2 weken geholpen
  Ervaren servicemonteurs
  Flexibel en snel

alpha ventilatie wagen laden

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten wanneer wij uw afspraak in onze reguliere planning kunnen plaatsen. Past uw afspraak niet in onze reguliere planning? Dat is niet erg! Wij werken oplossingsgericht en streven naar 100% service. Wij rekenen namelijk alleen voorrijkosten wanneer wij uw afspraak buiten onze reguliere planning moeten plannen of wanneer u spoed heeft.

Ervaring van anderen

Goed meegedacht, netjes gew…(10/10)

Zeer bekwaam personeel. Gin…(10/10)

Meer reviews lezen

Voordelen bij reiniging mechanische ventilatie

  Voorkom gezondheidsproblemen
  Voorkom slijtage motor
  Voorkom schimmels in uw badkamer

Let op: Vervuild ventilatiekanalen zijn schadelijk voor uw gezondheid. 

Zeeland

Regio’s waar wij actief zijn

Hieronder hebben wij een aantal plaatsen vermeld waar wij onder andere actief zijn. Woont u in de regio van één van deze plaatsen? Dan bent u natuurlijk net zo welkom.

Regio Zeeland

Middelburg
Vlissingen
Goes
Terneuzen
Oost-Souburg
Zierikzee
Axel

Direct online een afspraak maken?

Bij Alpha Ventilatie hoeft u niet te wachten, u kunt ook direct een online afspraak inplannen. Ga via onderstaande button naar de pagina waar u de gewenste datum en tijd kunt aangeven. Staat uw gewenste tijd daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via: 088-1238700.

Waarom is reiniging belangrijk?

In elk huishouden komt schimmel of stof voor wat veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld het douchen. Is uw mechanische ventilatie defect of in slechte staat? Dan is er een grote kans dat er schimmel zal ontstaan in de badkamer. Een vrije doorgang in de kanalen zorgt voor een betere afzuiging en minder stof. Stof wordt veroorzaakt door het wassen, afwassen, douchen en koken. Een goede ventilatie is een “must”, omdat de mechanische ventilatie voor frisse lucht/ademhaling zorgt.

U bent natuurlijk ook welkom om telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en zullen u voorzien van passend advies.

Hoe weet ik of ik onderhoud nodig heb?

  • Als uw ventilatiesysteem of de kanalen nog niet eerder gereinigd is.
  • Als het langer dan 5 jaar geleden is dat uw ventilatiesysteem is gereinigd.
  • Als u last heeft van geluidsoverlast vanuit uw ventilatiesysteem.
  • Als er in uw wc of badkamer schimmels te vinden zijn.
  • Als u vaak beslagen ramen heeft in uw woning.

Ventilatiesysteem ouder dan 15 jaar?

Is uw ventilatiesysteem ouder dan 15 jaar? Overweeg dan om over te stappen naar een nieuw energiezuinig mechanisch ventilatiesysteem en bespaar direct op uw maandelijkse energiekosten. Daarnaast hebben nieuwe systeem vaak een ingebouwde vochtsensor die vanzelf aanspringt wanneer u bijvoorbeeld gaat douchen. Op deze manier bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat.