Mechanische ventilatie reinigen IJsselstein

Wanneer u in IJsselstein of omgeving woont kunt u bij Alpha Ventilatie terecht voor het laten reinigen van uw volledige mechanische ventilatiesysteem. In de gehele omgeving van IJsselstein waaronder Benschop, Montfoort en Vianen zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht.

Waarom Alphaventilatie.nl

  99% klanttevredenheid
  Zeer veel ervaring
  Landelijk actieve dekking
  Onderhoud al mogelijk vanaf €95,-
  Onze klanten geven ons een 9,3/10

Waarom mechanische ventilatie reinigen?

  Voorkom schimmels
  Voorkom gezondheidsproblemen
  Voorkom extra onderhoud

Let op: U kunt klachten krijgen door een ongezond binnenklimaat. Kleine klachten zoals hoesten en niezen verdwijnen meestal wanneer u de ruimte verlaat of als u extra ventileert en lucht.

Ervaring van anderen

Zeer bekwame monteur me..(10/10)

Een klantvriendelijk en ter zak…(9/10)

Super netjes afgewerkt en een…(10/10)

Meer reviews lezen

“Alpha Ventilatie werkt in IJsselstein aan een gezond en fris binnenklimaat voor iedereen.”

KLEIN ONDERHOUD
€ 90
Bij goed onderhouden ventilatiesytemen
Reinigen ventilatiebox
Controle ventilatiebox
Ventilatieadvies
afspraak maken
kanaalreiniging
€ 160
Alle kanalen worden volledig gereinigd
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigpunten
Afstellen MVbox
Ventilatieadvies
afspraak maken

mechanische ventilatie laten reinigen

Mechanische ventilatie in woningen

Goede ventilatie in uw woning is van essentieel belang voor een gezond en fris binnenklimaat. Ventilatie is niks anders dan het verversen van de lucht in een bepaalde ruimte. Zonder voldoende ventilatie is de lucht in een dichte ruimte al snel verontreinigd. Het openzetten van een raam zorgt ervoor dat er wat frisse lucht binnenkomt maar dit is een tijdelijke oplossing. Een mechanisch ventilatiesysteem zorgt ervoor dat er continu sprake is van gezonde en frisse lucht. Hiermee voorkomt u gezondheidsproblemen en kunt u zelfs energie besparen!

Een gezond binnenklimaat

Wilt u volledig ontzorgt worden? Kies dan voor één van onze servicepakketten zodat uw ventilatiesysteem op het juiste moment onderhouden wordt. Op deze manier weet u zeker dat uw systeem goed werkt en daarnaast langer meegaat. Wij raden u aan om uw mechanische ventilatie in ieder geval één keer in de 4 jaar volledig te laten reinigen.

Mechanische ventilatie reinigen

Wanneer u uw ventilatiesysteem niet tijdig laat reinigen en onderhouden, zult u merken dat er al snel verschillende problemen optreden in uw woning. Denk hierbij aan schimmelvorming in uw badkamer of wc, vochtige ramen, veel stofvorming en daarnaast het ontstaan van verschillende gezondheidsproblemen. Door de ophoping van stof in uw ventilatiebox en kanalen zal het rendement al snel achteruit gaan. Door regelmatig uw mechanische ventilatiesysteem te onderhouden kunt u ervoor zorgen dat deze problemen voorkomen worden.

De voordelen van een schoon ventilatiesysteem

  Een gezond woon- en werkklimaat
  Een verbetering van de luchtkwaliteit
  Besparing op energiekosten
  Minder stof, schimmels en bacteriën in huis
  Verlenging van de levensduur van uw ventilatiebox
  Voorkomen van gezondheidsproblemen

Wilt u liever eerst advies of contact?

Bij Alpha Ventilatie is dit mogelijk! Wij sturen een specialist bij u langs om uw situatie te bekijken en beoordelen. Aan de hand van het advies kunt u zelf bepalen wat u wilt laten doen.

Mogelijk is uw systeem slechts toe aan een goede onderhoudsbeurt. Het is echter ook mogelijk dat uw ventilatiesysteem verouderd is en aan vervanging toe is. Dit hoeft geen zware ingreep te zijn en in de meeste gevallen betaalt de investering zich snel terug!

Wanneer u gebruik wilt maken van ons adviesbezoek kunt u dit telefonisch aangeven of online een afspraak inplannen. Een adviesbezoek is vrijblijvend en hiervoor zullen geen kosten in rekening worden gebracht. U kunt ook alvast informatie inwinnen op onze website. Bekijk bijvoorbeeld onze pagina over mechanische ventilatie vervangen.