Mechanische ventilatie reinigen regio Noord-Holland

Alpha Ventilatie is actief in de regio van Noord-Holland. Er worden geen voorrijkosten berekend voor regio Noord-Holland. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Maak een online afspraak of bel naar 030-3200120.

Waarom Alphaventilatie.nl

  Professioneel reinigen
  Ervaren servicemonteurs
  99% van onze klanten beveelt ons aan

alpha ventilatie wagen laden

Geen voorrijkosten

Wij rekenen nooit voorrijkosten zolang wij kunnen werken met onze reguliere planning. Dit geldt ook voor de regio van Den-helder, Purmerend en Alkmaar. Wanneer u voor de genoemde regio’s graag een afspraak wilt buiten onze reguliere planning worden er voorrijkosten berekend omdat wij dan speciaal voor u komen.

Ervaring van anderen

Goed meegedacht, netjes gew…(10/10)

Zeer bekwaam personeel. Gin…(10/10)

Meer reviews lezen

Waarom ventilatie reinigen?

  Verlaag uw energiekosten
  Voorkom slijtage motor
  Voorkom geluidsoverlast

Let op: Oude mechanische ventilatiesystemen raken snel uit balans en verbruiken jaarlijks meer energie dan een wasmachine en een koelkast bij elkaar! 

Noord-Holland

Regio’s waar wij actief zijn

Hieronder benoemen wij een aantal plaatsen waar wij actief zijn. Woont u in de regio van één van deze plaatsen? Dan bent u uiteraard net zo welkom bij ons!

Regio Noord-Holland

Amsterdam
Haarlem
Zaanstad
Haarlemmermeer
Alkmaar
Amstelveen
Hilversum
Purmerend
Hoorn

Direct online een afspraak maken?

Via onze website bieden wij de mogelijkheid om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. U ziet direct welke data en tijden nog beschikbaar zijn. In sommige gevallen kunnen wij zelfs vandaag nog bij u terecht.
Bel ons: 030-3200120 voor meer info.

Is uw mechanische ventilatie al eerder gereinigd?

Omdat woningen tegenwoordig vrijwel geheel luchtdicht gemaakt worden is het belangrijk dat een huis beschikt over een mechanische ventilatie die goed werkt. Door stoffen die vrijkomen wanneer wij wassen, afwassen, douchen, koken en ademen is het noodzakelijk dat er goed geventileerd wordt. Daarnaast kunnen producten als muurverf, drukwerk en textiel ook stoffen bevatten die niet goed zijn voor uw gezondheid wanneer u deze inademt.

Het is daarom belangrijk dat vocht en geurstoffen door middel van een goed werkend ventilatiesysteem uit uw huis verwijderd worden. Wij raden u aan om minimaal iedere 2 jaar klein onderhoud te laten doen en ten minste iedere 5 jaar uw mechanische ventilatie volledig te laten reinigen en onderhouden om zo voor een optimaal werkend ventilatiesysteem en schone, frisse lucht te zorgen.

Hoe weet u 100% zeker dat u uw mechanische ventilatie moet laten reinigen?

Een slecht onderhouden mechanisch ventilatiesysteem is makkelijk te herkennen aan een aantal punten. Lees hieronder welke dat zijn:

  • U merkt dat de ramen in uw woning vaker beslagen zijn dan gebruikelijk. Dit komt voornamelijk door een hoge luchtvochtigheid in uw woning wat veelal komt door het slecht functioneren van uw ventilatiesysteem.
  • U merkt dat de geur van eten lang in huis blijft hangen na het koken.
  • De ventielen in uw woning vertonen donkere kringen (vuilophoping). U kunt deze zelf loshalen om te kijken of deze vol zitten met stof. Wij raden u aan om de ventielen in uw woning minimaal eenmaal per jaar ook zelf te reinigen. Lees hier meer over op: mechanische ventilatie zelf reinigen.
  • Uw mechanische ventilatie is langer dan 5 jaar geleden gereinigd of zelfs nog nooit eerder gereinigd.