Mechanische ventilatie reinigen Tilburg

Voor bewoners van Tilburg en in de directe omgeving is er een lage drempel om de dienstverlening van Alpha Ventilatie in te schakelen. U hoeft namelijk geen rekening te houden met voorrijkosten omdat de regio Tilburg volledig binnen ons werkgebied valt.

Maak direct online een afspraak voor onderhoud of het vervangen van uw ventilatiesysteem.

Waarom Alphaventilatie.nl

  Afspraak op korte termijn
  Zeer veel ervaring
  99% van onze klanten beveelt ons aan

Waarom reinigen?

  20% minder energiekosten
  Voorkom gezondheidsklachten
  Voorkom extra onderhoudswerk

Let op: Schimmels groeien vooral op vochtige plekken. Daarom is het belangrijk om vocht in huis te voorkomen. Laat uw mechanische ventilatie tijdig onderhouden om de vochtbalans in huis op peil te houden.

Ervaring van anderen

Mechanische ventilatie vervangen..(10/10)

Goed werk afgeleverd en prima info…(9/10)

Super netjes afgewerkt en een…(10/10)

Meer reviews lezen

“Wilt u verzekerd zijn van frisse, gezonde lucht in huis? Schakel dan Alpha Ventilatie in!”

KLEIN ONDERHOUD
€ 125
Bij goed onderhouden ventilatiesytemen
Reinigen ventilatiebox
Controle ventilatiebox
Ventilatieadvies
afspraak maken
kanaalreiniging
€ 160
Alle kanalen worden volledig gereinigd
Reinigen kanalen
Reinigen afzuigpunten
Afstellen MVbox
Ventilatieadvies
afspraak maken

mechanische ventilatie laten reinigen

Onze service

Door met u stapsgewijs het probleem te behandelen bieden wij u een effectief en efficiënte oplossing. Wij bieden u informatie omtrent verschillende mogelijkheden en daarnaast adviseren wij u omtrent besparing op energiekosten. Wij werken met verschillende leveranciers, waaronder: Itho, Zehnder, Orcon en Duco.

Onze leveranciers ondersteunen onze werkzaamheden door ons op de hoogte te stellen van alle nieuwe mogelijkheden. Door middel van trainingen en cursussen blijven onze monteurs up-to-date.

Neem gerust contact met ons op wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Geen voorrijkosten

Wanneer uw afspraak in onze reguliere planning past hoeft u nooit voorrijkosten te betalen. Wanneer u echter wensen heeft om op een andere dag of tijd een afspraak te maken is dat zeker mogelijk, maar dan rekenen wij wel voorrijkosten omdat wij speciaal voor u komen. Wij raden u aan om ons te bellen wanneer u een afspraak wilt maken voor de regio van Tilburg. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar.

Wij zijn ook actief in de directe omgeving van Tilburg, denk hierbij aan: Dongen, Moergestel, Oosterhout, Loon op Zand, Udenhout en Berkel-Enschot.

Wat zijn mijn opties?

Als u weet dat uw ventilatie langer dan 4 jaar geen onderhoud heeft gehad, is het altijd aan te raden om uw ventilatiesysteem te voorzien van groot onderhoud. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via 088-1238700 waarbij één van onze medewerkers u direct meer uitleg geeft en eventueel direct een afspraak met u inplant.

Het is in veel gevallen een overweging waard om uw mechanische ventilatiebox direct te vervangen voor een nieuw exemplaar. Een box die een leeftijd van 15 jaar of ouder heeft is vaak aan vervanging toe. Mocht de box in uw geval technisch nog in goede staat zijn dan wordt het een financiële overweging.

Wat vervuilt mijn mechanische ventilatie?

Wanneer u bijvoorbeeld een droger heeft, zorgt deze ervoor dat uw mechanische ventilatie op den duur flink vervuild wordt. Door alle stof en vocht die vrijkomt tijdens het drogen raakt het ventiel of uw kanaal verstopt. Daarnaast zijn er natuurlijk talloze andere activiteiten in uw woning die voor vervuiling zorgen. Denk hierbij aan: wassen, koken en zelfs schoonmaken!

Bij verbouwing en renovatie
Heeft u uw huis pas laten renoveren/verven, controleer dan of de verf in uw kanalen of eventueel in uw mechanische ventilatie zit. Op den duur zorgt het verf en stof ervoor dat uw mechanische ventilatie niet optimaal zal werken. Een goedwerkend ventilatiesysteem is zeer belangrijk voor uw gezondheid.

De expertise van Alpha Ventilatie

Doordat onze organisatie meer dan 15 jaar aan kennis van ventilatiesystemen in huis heeft, bent u bij ons gegarandeerd van de beste oplossing voor mechanische ventilatie in uw huis.

Daarnaast worden onze monteurs met veel zorg opgeleid, waarbij geleerd wordt dat service bij ons hoog in het vaandel staat. U kunt bij Alpha Ventilatie daarom rekenen op bezoek van een monteur die manieren kent en zijn werk netjes uitvoert zonder rommel achter te laten. Ook zorgen wij ervoor dat onze monteurs altijd het juiste gereedschap in handen hebben om u optimaal te kunnen bedienen.

Tijdens de werkzaamheden wordt u op de hoogte gesteld van het werk dat verricht wordt aan uw systeem en brengt de monteur u tevens op de hoogte van de algehele staat van uw ventilatiesysteem. Wanneer de monteur iets constateert wat makkelijk te repareren valt, zal hij dit in overleg met u direct repareren tegen een kleine meerprijs of zelfs geheel gratis!