Mechanische ventilatie reinigen regio Drenthe

De concentratie fijnstof is in Drenthe lager dan in de rest van het land. Fijnstof wordt herkend aan “zwevende deeltjes” in de lucht. Om dit niveau van fijnstof op peil te houden, is Alpha Ventilatie uw aanspreekpunt. Op onze website staat informatie omtrent de service die we aanbieden in Drenthe en omgeving.

Waarom Alphaventilatie.nl

  Professioneel reinigen
  Ervaren servicemonteurs
  99% van onze klanten beveelt ons aan

alpha ventilatie wagen laden

Geen voorrijkosten

Wij reizen af naar Drenthe om uw binnenklimaat op pijl te houden zonder voorrijkosten te rekenen. Er worden alleen kosten in rekening gebracht wanneer u een afspraak plant die buiten onze reguliere planning valt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spoedafspraak. 

Ervaring van anderen

Goed meegedacht, netjes gew…(10/10)

Zeer bekwaam personeel. Gin…(10/10)

Meer reviews lezen

Waarom ventilatie reinigen?

  Voorkom gezondheidsproblemen
  Voorkom snelle slijtage
  Verlaag de luchtvochtigheid in huis

Let op: Ook tijdens het koken ontstaan er schadelijke stoffen zoals fijnstof. Het is belangrijk dat dit direct wordt afgevoerd door een goedwerkend mechanisch ventilatiesysteem.

Drenthe

Regio’s waar wij actief zijn

Hieronder benoemen wij een aantal plaatsen waar wij actief zijn. Woont u in de regio van één van deze plaatsen? Dan bent u uiteraard net zo welkom bij ons!

Regio Drenthe

Emmen
Assen
Hoogeveen
Coevoorden
Tynarloo
Meppel

Direct online een afspraak maken?

Via onze website bieden wij de mogelijkheid om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. U ziet direct welke data en tijden nog beschikbaar zijn. In sommige gevallen kunnen wij zelfs vandaag nog bij u terecht.
Bel ons: 088-1238700 voor meer info.

Reiniging voor een optimaal binnenklimaat

Voor een optimaal binnenklimaat is het belangrijk om uw mechanische ventilatie tijdig te laten reinigen. Deze blijft alleen in goede staat wanneer dit minimaal eenmaal in de 4 tot 5 jaar volledig wordt gereinigd. Schone lucht in huis is belangrijk voor uw gezondheid. Tijdens onze dagelijkse bezigheden in huis komen er schadelijke stoffen en vocht vrij. Denk hierbij aan wassen, koken en douchen.

Daarnaast krijgt u te maken met schadelijke stoffen wanneer u verbouwingen in en rondom het huis heeft. Denk hierbij aan stoffen die vrijkomen tijdens het verven.

Heeft u uw mechanische ventilatie ooit laten reinigen?

Een goed onderhouden mechanische ventilatie heeft een gemiddelde levensduur van 15 jaar. Wanneer u uw mechanische ventilatie niet laat onderhouden, wordt de levensduur drastisch verkort. Dit heeft als gevolg dat de motor uit balans raakt en er vuil aankoekt aan de binnenkant van de kanalen en het apparaat zelf. Houdt er rekening mee dat een oud mechanisch ventilatie systeem meer stroom verbruikt dan een nieuwe type mechanische ventilatie. Wanneer dit het geval is kunt u overwegen om uw mechanische ventilatie te laten vervangen.